Українську міліцію очолив "жорсткий мужик"

10
0

Колишні підлеглі глави Державної податкової служби Віталія Захарченка, якого президент напередодні призначив новим главою МВС, характеризують його як "жорсткого мужика".

За їхніми словами, Захарченко "розумний, твердий керівник, вникає в усі тонкощі роботи".

 

"Він не самодур, ні разу не чув від нього жодного нецензурного слова, хоча запитати може дуже строго, але завжди робить це спокійним тоном і неголосно", - розповів один з високопоставлених співробітників ДПА.
 
"Жорсткий мужик, звичайно, - зазначив ще один співробітник ДПА. - Коли заходиш до нього в кабінет, коліна самі тремтять".
 
За словами політолога Володимира Фесенка, Захарченко вважається людиною, близькою до сина президента Олександра, тобто, може на 100% вважатися людиною Віктора Януковича.
 
Who is mr. Zaharchenko. Віталій Захарченко народився 20 січня 1963 року в Костянтинівці Донецької області. У 1986 році закінчив Ризьку спеціальну середню школу міліції, в 1991-му - Ризьку філію Мінської вищої школи МВС СРСР.
 
Свій шлях у міліції починав в 1984 році на посаді міліціонера-водія відділу позавідомчої охорони в Ризі. Потім працював оперуповноваженим ОБХСС у Вентспілсі (Латвія).
 
Перед розпадом Союзу, в 1990 році, повернувся на Донбас, де зробив кар'єру від опера в рідній Костянтинівці до першого заступника глави УВС області (став в 2003 році).
 
Після Помаранчевої революції деякий час виконував обов'язки начальника Маріупольського вищого професійного училища МВС України. Повернувся на "високі орбіти" в МВС на початку 2007 року, після відставки глави МВС Юрія Луценка.
 
У травні 2008 року перейшов на роботу в податкову службу - по липень 2009 року обіймав посаду заступника голови ДПА у Полтавській області. У червні 2010-го став першим заступником начальника податкової міліції ДПА України, у липні - першим заступником голови ДПА, з 25 грудня 2010 року - голова Державної податкової служби.
 
Одружений. Є дві дочки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також