Українських чиновників хочуть щороку перевіряти на психічну адекватність

15
3

Крім того, раз на рік їх можуть вирішити відправляти на перевірку алко- чи наркозалежності.

Відповідний законопроект зареєстрували у Верховній Раді. У разі його прийняття, місцеві чиновники, в тому числі і закарпатські, щороку повинні будуть надавати довідки з психоневрологічного диспансеру.

Наразі ж про своє психічне здоров’я повинні звітувати тільки високопоставлені держслужбовці.

Найцікавіше, що одним з ініціаторів цього законопроекту є радикал Ляшко, якому на днях екс-регіонал Бойко врізав прямо під час засідання у Верховній Раді. 

Коментарі

7
7

Они собі куплять довідку...

О
Орос

Перевіряти потрібно не чиновників, які чесно виконують роботу, а дегенеративних лідерів майданутої "революції гідності".

В
вчитель

Заодно й перевіряти педпрацівників, щоб аферистка- Балаж Надія та їй подібні, не сміли переступати поріг навчальних закладів. Бо ця пройдоха в минулому році підкупила суддів апеляційного суду Феєра і Стана і вони своїми рішеннями, кримінальну справу про фальшивий диплом Балажки повернули на розгляд в Ужгородський міськрайонний суд, не дивлячись на те, що в цій справі вже є рішення Мукачівського міськрайонного суду, по якому Балаж надія визнана винною.. Балажку звільнили з коледжу по статті , але так само повинні піти з посад судді Закарпатського апеляційного суду- продажні тварі- Феєр та Стан.

Читайте також