Українським вчителям обіцяють зарплату 9600 гривень

7
13

Саме це гарантує новий закон "Про освіту", який днями більшістю голосів підтримали народні депутати України.

Про це у коментарі журналістам "Укрінформу" заявила міністр освіти і науки Лілія Гриневич. 

Згідно змін, які вніс профільний комітет Верховної Ради, мінімальна зарплата для вчителя встановлюватиметься на рівні 4 прожитковий мінімумів.

- Коли мінімальну зарплату відв'язали від  мінімального прожиткового мінімуму й вона стала вдвічі вища від мінімального прожиткового мінімуму, було прийнято рішення в усіх законах замінити мінімальну заробітну плату мінімальним прожитковий мінімум, – повідомила міністр.

Отже, поступово зарплати вчителів зростуть до 9600 гривень на місяць, переконана Лілія Гриневич. 


Тим часом, офіційна Угорщина висловила рішучий протест проти українського закону "Про освіту"

Коментарі

МД
Махно до Анці.

І тобі най дадуть і сторожови, як же без вас))

АУ
Анця у кедах

Ай ай... Учитилям ай.. А охраниковии не??.. Та шчооо й сеее... А учитилям ай а менi уборщицi неее... Но та шчооо й сеее та внаа там собi сидить у теплинькому цiлий динь а я най гiна миву за сими кополями... Но та знаете дуже красно дуууужее...

ДВ
До всіх

Це все добре і правильно але як завжди у нашій владі сидять ідіоти і дебіли які вчителям зарплату підняли а вихователям і майстрам в училищах ні !!!! Я рахую що це не нормально бо від них залежить багато !

М
Махно

Дайте їм по 30 тис. грн. Не буде нормальної освіти, не буде майбутнього в країни.

1
1

Наобіцяти можна багато...Це лиш обіцянки. Вчитель, нелегка професія, інколи важко дати раду своїй власній одній дитині, а тут по 30 учнів в класах, яких требе не просто берегти протягом дня, а ще треба і чомусь навчити. І не всі вчителі одинакові. Є хороші, є менш хороші, як і в будь якій іншій професії. Піднімати зарплати потрібно всім людям, всіх професій.

МФ
Марія Федорівна

Іван ся навірно вилупив у сімдесяті що такий вчений

МВ
Мрія велика

Іван забезпечить усіх роботою. ШКОЛА вивчить, Вуз добавить і.....люди поїхали за кордон..на роботи і навчання. Винуваті у цьому більшість вчителів блатників і дись половина з вчителів прохфеційно не придатні до навчання. іван так думать.Хоча Закордон задовільний випускниками шкіл та вузів, тобто вищами

І
іван

зараз більшість вчителів блатники, які були студентами в 90 ті та 2000 роки, коли, як і зараз, за гроші мож купити любу оцінку та і цілий диплом, тому, дись половина з вчителів професійно не придатні до навчання, я вже не кажу за педагогічні здібності та репетиторство, де просто жах, тоєсть - бізнес проект. Таким людям мож дати зарплату хоч 50 тисяч, але результат буде той же самий

П
папа

Ко завідує - най сам іде вчительовати. То вам не на гіді "пожалуста" чамкати через зубо...

З
Закарпатець

Но дебiли,та вони думають шо то много,хотя якi тепер вчителi .....

О
опо

но всьо типирь всі учині будуть. лим незабовайте на 12 знайе лим учитиль на 11 знайе лим уборьщица на 10 трудовик і фізрук на 9 завгосп на 8 поваріха і так далійе а во а во всі тупі учіться учіться і толка ноль .

Н
няньо

буде, буде - лем долар буде 50 грн..

З
Зак

Нам многое обіцяють

Читайте також