Український водій намагався перевезти в Угорщину 15 осіб з фальшивими документами (ВІДЕО)

11
9

4 липня на КПП "Загонь-Чоп" було затримано 28-річного громадянина України, якого звинувачують у підробці документів та торгівлі людьми.

Випадок стався ще 23 лютого 2021 року, коли у водія та 15 пасажирів автобусу виявили фальшиві документи за якими вони мали намір потрапити на територію Угорщини, аби оминути обмеження на в'їзд, що діяли у той період.

Пасажирів повернули назад в Україну. А організатора злочину вдалося затримати лише зараз, коли він мав намір перетнути кордон Угорщини.

Йому загрожує ув'язнення на строк від 2-х до 8-ми років.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Г
Георгина

Звернення до всіх хто цю людину не знає!! Не треба писати всяку дурню що не стосується його абсолютно, тому що ніякий він не торговець людьми!! А порядна людина з якою співпрацюю я багато моїх знайомих які працевлаштовують за кордоном. Ніколи не було сумніву його порядності!!! Попрошу таких як нижче пишуть бред галімий, утриматися від брехні всякої. А нормальних людей підтримати його принаймні хоч хорошими словами підтримки!!

ДН
До нижнього дурня

Дурню. Тобі уже обьяснили , што ниякої торгівлі людьми там ни было . Перевозив людий , і мало сфальшивили папіря . Ишли на риск , но ни пройшло ... Дийшло до тя ?

О
Олександр

До того підера шо жопу рве за сього підераста -- завтра ти доньку викраде та перевезе у європу у бордель, вать на органи, побзараву як заспіваш товди...... не од 2, а од 20ти без застави з конфіскаційов усього шо має ціла файта....

ДС
До Свата

Свату, радуйтеся поки є між нами такі "ділаші"... бо як таких, а ще малих підприємців (які вже теж ледве дихають), повністю прижмуть, повтікають всі із сім'ями за кордон, будуть вам тут і зарплати, і пенсіїї, і безплатна медицина, і пільги і т.д. Це все заздрість, що у сусіда більше. Чомусь, свату, не пишете за митників, суддів, прокурорів і різних чинуш, які отримують зарплату по 8-10 тис, а живуть ліпше за арабських шейхів. І бізнесів їхні родичі мають на мільйони. А ви би сажали жебрака, який повіз людей, щоб заробити копійку на сім'ю. Тому так і живемо...

І
Іван

Угорщина нацисти, люди мали всі документи ! Шоб уникнути ковідних заборон надав недійсьні документи а де тут торгівля людьми? Бо зробив підробні плр тести це торгівля людьми! Клопи мадярьські!

К
Кузя

То опасний Ділаш в нього дома у подвалі щи 50 негрів закриті

Б
БОРОДА

А шо за парубок. З відки він

Ц
Ціґань

Торговав людьми. По чому штука? Бозмеґи дебільні.

С
Сват

Усі ділаші скоро по тюрьмам будуть

Читайте також