Український виробник пелетних котлів — компанія Altep

3
0

Котел на твердому паливі — сучасне рішення для обігріву приміщення. Із його допомогою буде встановлено комфортну температуру в будинку будь-якої площі.

Твердопаливні котли не залежать від електрики та постачання газу. Якщо новобудова тимчасово не підключена до централізованого опалення, люди все одно не залишаться без тепла. У виборі обладнання допоможе українська компанія Altep.

Котли характеризуються не тільки економічною витратою палива, але й високим коефіцієнтом корисної дії, тривалістю експлуатації. Не менш важливою є доступність енергоносіїв. Устаткування ефективно обігріває приміщення. Порівняльна дешевизна джерел енергії дозволяє заощадити на опаленні. Це сучасна надійна технологія, яка забезпечить споживача максимальним комфортом.


Інформація про пелетні котли Altep

Котли Altep працюють на твердому паливі та відповідають вимогам сучасних стандартів якості й безпеки. Вони екологічні, не завдають шкоди навколишньому середовищу. Купувати їх вигідно, тому що це дає можливість заощаджувати на опаленні. Це обумовлено використанням дешевших енергоносіїв. Твердопаливні котли працюють на дровах, вугіллі, коксі, торфі, пелетах. Їхня вартість значно нижча порівняно із цінами на електроенергію та природний газ. Наразі найбіль затребуваний тип - пелетні котли від ALTEP, у поєднанні з автоматикою та подачею палива вони значно заощаджуюсь паливо и мають тривалий термін горіння без втручання користувача.

Устаткування компанії Altep поставляється із сертифікатом якості. Покупець може бути впевненим, що зможе купити пелетний котел надійний і безпечний. Доставка котлів на твердому паливі здійснюється не тільки до міст України, а й за межі країни (до Молдови, Румунії, Білорусі). Детальну інформацію про обладнання можна отримати на офіційному сайті.

Котли пелетні високої якості — найкраще від Altep

Перевага твердопаливних пелетних котлів, що випускаються компанією Altep, — не тільки в заощадженні коштів споживача при обігріванні приміщення. Не менш важливі:

  • ефективна видатність тепла;
  • зручність завантаження палива;
  • естетичний зовнішній вигляд обладнання.

Обслуговування котла на твердому паливі не забирає багато часу. Устаткування окупить себе за один сезон, якщо порівняти витрати на нього з витратами на обігрівання електрикою або природним газом. Власник пелетного котла українського виробництва на довгі роки забезпечить будинок теплом із мінімальними вкладеннями.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також