Українці незадоволені темпами реформ, і покладають головну відповідальність на Порошенка

8
9

Про це свідчать результати дослідження Міжнародним республіканським інститутом (IRI), яке було проведено у другій половині липня по всій країні за виключенням Криму та окупованих територій.

Щодо кількісних показникіВ, то тільки 3% українців задоволені темпами реформ, і 32% - незадоволені. Ще 40% взагалі не бачать ніяких реформ у країні.

Водночас, 41% українців впевнені, що за зміни в країні відповідає Президент, 32% - що уряд, і тільки 10% - що це Верховна Рада, і 5% - що це місцева влада.

Mukachevo.net

 

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Г
Гуля

Єврейський дослідник Едуард Ходос заявив, що Україну свідомо зачищають від слов"ян з метою створення на її території Нової Хозарії.

АЩ
А що далi?

Нiякого майдана вже не буде. Буде страшний соцiальний бунт з повiшеннями представникiв сьогоднiшньоi дiючоi влади i повний розпад божевiльноi неньки. Амiнь.

Z
Zoltan

Довольные – они наверное беженцы из психушек.

З
Закарпатець

Поясніть мені, простому українцю 1. В ЄС не прийняли і навіть безвізовий режим не дали, - а "майдану" немає. 2. У влади, як були олігархи, так і зараз, - а "майдану" немає. 3. "Свободу слова" скасували, повна цензура!, - а "майдану" немає. 4. Диктатура влади стала ще жорсткішою, - а "майдану" немає. 5. Прийняли новий закон про кримінальної відповідальності за критику влади, - а "майдану" немає. 6. Беззаконня влади, чиновників, суддів, прокурорів, - а "майдану" немає. 7. Розгін мирної демонстрації з застосуванням сили , - а "майдану" немає. 8. Пенсії, зарплати, соціальні виплати, допомоги на дітей - все скоротили, - а "майдану" немає. 9. Ціни на продтовари, газ, електрика, послуги ЖКГ ростуть, - а "майдану" немає. 10. Гривня за якісь рiк, впала в 4 (!!!) рази, - а "майдану" немає. І після всього цього ви мені хочете сказати, що при "злодієві Яныке" Євромайдан і захоплення влади в лютому 2014 організований не США, а був народним? А де ж цей народ сьогодні?Де майдан?

ЦР
Це реформи?

Цих "реформаторiв" будуть вiшати люди взимку.

ЗА
Знущання, а не реформи

Реформи-це надто м"яко сказано, правильно-експерименти над піддослідними тваринами, методи такіж жорстокі, скільки людей знищили. А ті 3 % задоволених- це мабуть ті що при владі.

П
пенсіонер

Жидяри прийшли до влади на крові людей,ніхто не покараний за небесну сотню, іловайський,дебальцевський котел,збитий літак з десантами, донецький аєропорт і.т.д.Накрадуть мільярди і втікнуть у свій жидоізраїль, а Ізраїль згідно міжнародному договору, злочинців невидає!Бідний народ України, коли закінчиться час знущання над тобою?Бандо-олігархи позабирали за бесцінь заводи,газову,нафтову промисловість, людей зробили жебраками і тепер дають подачки перед виборами,аби дальше були у владі і могли грабувати!!!

А
Арчі

Порох безпонтовий полностю

Читайте також