Українці стали більше витрачати на вбрання. В Liga.Промокоди діляться промокодами на знижки

24
0

Нещодавно дослідницька компанія Nielsen опублікувала звіт, згідно з яким українці стали купувати одяг, взуття та аксесуари на 8% частіше у 2023 році в порівнянні з 2022 роком.

Це свідчить про зростання попиту на цю категорію товарів, а також про бажання українців покращити свій зовнішній вигляд та самопочуття. Адже подібні покупки — це поміж іншим ще й доволі непоганий психологічний поштовх та емоційна розрядка.

Водночас через доволі складну економічну ситуацію далеко не всі українці готові купувати одяг чи взуття за повною ціною. В умовах економічної кризи та воєнного стану ще більш раціональними стали пошуки можливостей зекономити на покупках. І бажано при цьому не жертвувати якістю. Саме тому такими популярними стали різноманітні знижки, акції та промокоди.

В агрегаторі знижок та промокодів Liga.Промокоди повідомили, що активність користувачів сайту дійсно зросла впродовж останніх 12 місяців. Так, українці шукали для магазину Ансвер промокод майже на 15% частіше, ніж минулого року. А промокод Modivo — на 12% частіше.

Загалом в списку лідерів за активністю користувачів, що шукали промокоди та знижки, наступні магазини та інтернет-портали:

  • HotLine;
  • Megogo;
  • iHerb;
  • AliExpress;
  • Answear;
  • Comfy;
  • CreditCassa та деякі інші.

Тобто українці за можливості намагаються економити всюди, де є варіанти це зробити.

Та водночас в Liga.Промокоди акцентують увагу на тому, що навіть в доволі скрутних економічних умовах наші земляки все ж намагаються обирати якісні товари та послуги. І це можна побачити навіть по тому, що промокоди шукають не для бюджетних магазинів, а для великих та відомих мереж. Далеко не всі готові пожертвувати якістю, щоб зекономити певні кошти.

Та все ж експерти заявляють, що загалом українці стали витрачати менше коштів на товари, що не належать до категорії першої необхідності. З’явилося більше тих, хто намагається раціоналізувати власні витрати та активніше заощаджувати. Адже всі розуміють, що ситуація в якийсь момент може стати ще складнішою. А тому краще мати певну фінансову подушку й бути готовими до будь-якого сценарію розвитку подій.

В Liga.Промокоди очікують, що у 2024 році попит на всі групи товарів в Україні продовжить зростати. Й разом з тим покупці будуть активніше шукати різні шляхи економії. Самі ж інтернет-магазини, відчуваючи конкуренцію при одночасному зростанні попиту, своєю чергою будуть намагатися активніше залучати потенційних клієнтів, пропонуючи додаткові бонуси та можливості для економії. Тому для кінцевого покупця наступний рік може виявитися ще активнішим, ніж цей. Але будувати подібні прогнози поки що все ж занадто рано. Адже ситуація залишається вкрай непередбачуваною.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також