Українці стали менше довіряти Зеленському, найбільша довіра - до ЗСУ і Залужного - опитування

24
0

Довіра до президента Володимира Зеленського впала з 84% до 62%, а довіра до ЗСУ та головнокомандувача Валерія Залужного складає 88%. Також 59% громадян довіряють і Зеленському, і Залужному.

Як повідомляє "Українська правда", опитування проводив Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) 29 листопада - 9 грудня 2023 року.

За результатами опитування у президента Зеленського спостерігається низхідна динаміка, проте в нього залишається переважна довіра Українців.

За статистикою у 2022 році 84% громадян довіряли президенту і 5% не довіряли. Наразі 62% довіряють і 18% ні. Відповідно, якщо баланс довіри-недовіри у грудні 2022 року для президента становив +80%, то зараз він становить +42%.

"Тобто, з одного боку, бачимо суттєве зниження, але, з іншого боку, він лишається однозначно позитивним із значним переважанням тих, хто довіряє президенту, порівняно з тими, хто йому не довіряє", - вказують соціологи.

Також по статистиці можна побачити що абсолютну довіру громадян України зберігають Збройні сили 96% Крім цього, Головнокомандувачу Валерію Залужному довіряють 88% людей і 4% не довіряють.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також