Українці вважають Володимира Зеленського головним розчаруванням 2020 року

6
10

Згідно з опитуванням соціологічної служби Центру Разумкова, більшість українців вважає президента Володимира Зеленського головним розчаруванням 2020 року.

Дані опитування свідчать, що 42% респондентів назвали Зеленського розчаруванням 2020 року.

Ще 10% вважають розчаруванням п’ятого президента Петра Порошенка, по 2% - одного з лідерів ОПЗЖ Віктора Медведчука, прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, лідера ВО Батьківщина Юлію Тимошенко, лідера Радикальної партії Олега Ляшка, колишнього прем'єра Олексія Гончарука, ще 1% опитаних назвав розчаруванням Святослава Вакарчука.

Про розчарування всіма політиками заявили 5% респондентів, а 17% не змогли назвати нікого.

Це ж опитування показало, що Зеленського 20% опитаних назвали політиком року, проте цей показник значно менший, ніж в кінці минулого року (тоді політиком року його назвали 46%).

Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 4 по 9 грудня 2020 року методом інтерв'ю «обличчям до обличчя» за місцем проживання респондентів. Було опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Коментарі

Я
я

для чого ви показуете такі коментарі? Мені ганьба за Закарпатців таких грубих, не грамотних, вульгарних.А ще ганьба за МУКАЧЕВО НЕТ - рівень ваших коментаторів повністю відповідае вашому рівню!!!!

Б
Бачі

Всіх розстріляти - навести порядок!!!! Кромє мене, я маю право нич не робити, займатися контробандов, їздити на блясі. І мого кума в мрео не кивайте - вун хороший - всім помагать. І мого свата не кивайте - вун порядний мєнт - всьо рішає. І мого тестя не кивайте - цілоє життя на зароботках - а не пувкопійки не заплатив податку і у пенсійний фонд, а пінзію мінімальну му платять. І мого брата таксиста не кивайте - не має нияких документів - нич не платить - та пак треба му даяк жити.А щи маву вуйка бізнесмена, у якого робить 12 люди, а оформлено двоє. А щи моя мала учить діти англіцьку - бере за то гроші, але папіря ниякого не має - нико і не просить. А щи ми у сьму вариші а не єден підприємець николи не дав чек. А мєсні супермаркети - давуть нараз два-три чека, оби случайно не заплатити пдв. А щи каждий п'ятий здає квартири, комнати, хижі- тоже нич не платять... А є кось, ко продав убистя і вказав його реальну ціну... Розчаровання у собі подобному боти не може. зе - то ми всі!!!

ДН
до нижнього

Студений Звуре , так тебе ж першого і імлять за корупцію , контрабас і вирубку лісу =)

Д1
До 17 :15

Історія з РЕАЛЬНИХ подій , практика Китая і інших країн (в тому числі і декотрих штатів США) наглядно показали , що тільки РОЗСТРІЛ з повною конфіскацією незаконно нажитого , може суттєво налякати і зупинити тотальну корупцію і крадіжки в цьому недоформованому утворенні , як Україна. Ближній приклад - Грузія . Не на публіку ! Але ж хто не хотів віддавати награбоване зі свого ж народа , закінчував своє погане існування в небутті .... В результаті, всі "ті" забуті , а країна пішла вперед . Реал.

ВВ
вибори, вибори, депутати - п...

Оби потім не розчаровуватися - треба ні в кого нигда не зачаровуватися!!!

ДП
До печальки

Для початку, нехай почнуть зажати по тюрьмах вбивць, коррупцioнерIв-чинуш, прокурорIв, суддIв, митникI в ...!повернуть грошi до вна вукраIну aхметки, Коломойшi, балиг, Тарут ! Повернути шахти, заводи, добування газу, енергоатом I т.д ...а потIм час касовим апаратам !!! РозумIеш, ти невIглас печальний????

Ф
Фазанекош

Не чути вигуків півторарічної давності "Зе! Зееее! ЗзззЕЕЕЕ! Абинепорох! Геть баригу!!!". Агов, зелібобіки, де ви є? Ну що, наЫкали покращення???? Нормально маститься на хліб "кониць епохи бідності"??? Чи цим "концьом" вже вам лошарам по лобі постукали?!

В
Васильович

Ще раз цей Piдар приїде на Закарпаттья та Застрелити го!!!

П
Пп

Смерть Зеленському Чорту!!!

П
Печалька

Українці самі не хочуть мінятися!!! Хоче Зеленський ввести касові апарати як в цивілізованих країнах - бастують Перекрили контрабанду з Італії на Чопі - бастують‘ щи і машини погранців у ярки змітовали.

Читайте також