Українці вимирають: Демографічна ситуація у країні катастрофічна

18
9

Про це повідомили в Державній службі статистики, а на цифрах це – на 100 померлих лише 59 новонароджених.

Загалом станом на 1 жовтня 2018 року кількість населення в Україні становить 42 мільйона 220 тисяч. За статистикою це скорочення на 165 тисяч чоловік за період між січням та вереснем.

Головною проблемою у службі статистики називають катастрофічну різницю між смертністю та народженістю.

Коментарі

П
Пхаххахха

Особо ржачно шо міграційний приріст додатній))))

ПП
про переписку

Последний раз официальная перепись населения проводилась в 2001 году. Остальные данные только по Госстату виртуальные. Ушел Донбасс, Крым , уехали люди. Реально в районе 30 млн . Даже не знаю какое майбутнее правительство возьмет на себя смелость провести перепись населения. И будут ли на это деньги. Печально.

О
олена

не журіться, люди добрі, цигани плодяться!

D
Dmitry

Зато Революция достоинства...

Е
Еган

Як задолбали з своїми підрахунками! Які 42 мільйони? Ви про що? В мене половина знайомих повиїзджало на пмж в інші країни, інша половина сидить на чемоданах.Проведіть, с*уки, перепис нормальний, а тоді покажіть реальні цифри.

ПП
Петро Пор...

До мети йдемо

C
cecslrf

Серьозно ,ви комунальні підніміть ,газ до небес ,за тим і продукти ,яке життя є,і буде сказка .Люди не живуть ,а виживають чи в курсі скільки мама в декретній відпусці получає ,830.гр .лише хватає на молоко ,а дальше дітей одіти треба ,накормити треба.,добре в кого є батьки та ше якось ,а хто сам.А пенсіонери на мізерних ненсіях ,народ виживає !

Q
Qwerty

Які 42 мільона????? Добре якщо нас ще 30 залишилось...

М
Майдаун

Досягнення п’ятирічки гідності і її мужа майдана: 1.Населення України найбідніше в Європі. 2. Війна. 3.Втрачені території. 4.Захмарні борги. 5.Зруйновані освіта,медицина,наука. 6.Знищена промисловість. 7.Міліонне трудове рабство в гастарбайтерах. 8.Спаплюжена Законодавча база. 9.Церковні распрі. 10. Вимирання нації! Хтось мені доведе аргументовано,що колльорові,так звані,“революції” це не свідомий процес винищення українців!?

Читайте також