Українці визначилися, чи повинен бути 8 березня вихідним днем

10
15

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Telegram.

Більшість користувачів застосунку «Дія» проголосували за те, щоб залишити 8 березня вихідним днем.

Ткаченко зазначив, що опитування чи залишити 8 березня вихідним днем стало наймасовішим у застосунку. У ньому взяли участь понад 2,1 млн українців.

Відтак, більшість користувачів проголосували за те, щоб залишити 8 березня вихідним. Такий варіант підтримали понад 1,3 млн українців. Понад 703 тис. користувачів проголосували за те, щоб зробити 8 березня робочим днем, ще 110 тисяч українців не визначилися.

Ткаченко зазначив, що результати голосування будуть враховані у парламенті перед ухваленням законопроєкту щодо 8 березня.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДД
до дауна внизу

Iталiйським жiнкам вхiд в музеi Iталii 8 березня безкоштовний.Iталiя вiдстала краiна))))

ЯП
Я проти

Проросійський чорт ткаченко,який так береже російськими і радянськами пам'ятниками, змаеіпулював опитуванням, для того,аби впершу чергу йшла мова про вихідний, а не "свято" пролетаріату 8го березня. 8ме березня не святкується в розвинених країнах, для цього існують інші дати зі схожим змістом захисту прав жінок,чи жіночого руху. А 8 березня,як було придумано двома єврейками-марсксистками-комуністаками. Так і залишилося "святом" в країнах сателітах бившого совка. Схоже ми ще не доросли до нації,аби відмовитися від минулого. Час покаже. Дай Боже.

Ф
фатьови

як олмінити, ви што? А як ми, чулувіки? Ми шо, сись динь ся не заллєме за здравіє жон? Неподобство! Купиме туліпанчик і літру, та й чере пів години ми тоже туліпани! Ніззя, атставіть трезвость!

ЗЛ
залляти лампаші

Маєме повод лишній раз упити децу.

КМ
Котя мотя

БУло, є, і буде.

Д
Думка

Ткаченко є проросійським ? Навіщо він маніпулює населенням ? Одна банда , все-таки. 8 березня не є святом , а дешевим популізмом для не зрілих жінок , котрі вічно "на позітівє" , а не в реальності.

ДН
До нижнього

Ленін був гопник , що розумівся на психології іншого біосміття (біомаси). Якби у тебе був час і бажання розібратися в історичних подіях того часу , то зробив би для себе відкриття ! Він став "вождем" випадково , як і Литвин з кількома депутатами . В потрібний момент у потрібному місці . Фактичну історію не обманеш. Не обманюйтеся, плебс. P.S. до речі , всі "великі" є низького зросту .... менше 1.65 м

Ь
ь

Тебе "Правда" теж треба декомунізовати. Так в Радянському союзі називалася головна газета, яку заснував великий В.І.Ленін.

П
Правда

Якщо завтра заборонять вживати цукор - через рік смертність впаде мінімум вдвічі. Але світова економіка впаде процентів на 10%. А якщо перенести свято закомплексованої української жінки, з підвищеною потребою звернути на себе увану,ю хоча б раз у рік, з 8-го на 7-ме березня, реально, нічого не зміниться - але це мінус одна причина для рузьких вважати нас таким самим травмованим пострадянським народом як вони. Надіюся, що президент це зрозуміє. Так як він багато чого зрозумів за останній рік.

Д1
до 14.48

ти 4 цятки можеш робити 8 марца так жеби сь ся пісрав. Але не нав'язуй свої дурні погляди іншим.

П
Петро

8 березня міжнародний лише для 15 країн третього світу. Підтримувався СССР для удавання 'міжнародності', ніби ссср не ізольований від всього притомного світу. Це саме зараз робить московія купуючі бананові республіки і вдаючи ніби вона не зназодиться в міжнародній ізоляції. Тому як комуняцько-московський симулякр має зникнути. До речі голосування в дії не репрезентативне з точки зору соціології. Тому будь-які висновки з того голосування робити не можна.

.
....

8 березня - міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир (повна всесвітня назва). 8 березня — національне свято і вихідний (крім країн бувшого СССР) в Анголі, Гвінеї-Бісау, Замбії, Камбоджі, Кенії, КНДР, Мадагаскарі, Монголії, Уганді та Еритреї. У всіх інших країнах світу цей день не є святковим чи вихідним.

К
Кол

Правда правий ! 25 лютого – День української жінки (День українки) ,друга неділя травня – День матері.Любіте свої жінок ? Даруйте їм квіти без приводу.

ДП
До Правди

Дебіл ти правда !!!!

П
Правда

Поки не повідміняєте всі свої комуняцькі свята, до того часу вас будут асвабаждать. Якщо в українських жінок комплекс неповноцінності, бо їх чоловіки не звертають на них увагу цілий рік, а лише на 8 березня, то треба перенести цей день на 7 березня. Назвати його днем українських жінок, і щасливо собі святкувати. А інакше, ви даєте тупоголовим рузьким імперцям надію на казку про адін савєцкій народ.

Читайте також