Українці зможуть вільно відвідувати Європу, коли показник захворюваності COVID-19 знизиться до європейських показників

13
27

В’їзд у Шенгенську зону найближчим часом не буде відкритий для жителів України у зв'язку з епідеміологічною ситуацією в нашій державі.

Як повідомляє "Європейська правда", про це в інтерв’ю "Сегодня" розповів глава МЗС Дмитро Кулеба.

"Зараз, на жаль, цифри в Україні невтішні. За останніми даними, у нас 62 хворих на 100 тисяч населення. При тому, що в ЄС, наприклад, ця цифра становить 16,3 людини на 100 тисяч населення", - сказав Кулеба.

Він підкреслив, що про зняття обмежень на в'їзд в Шенгенську зону можна говорити після того, як показник в Україні буде або дорівнювати середньому по ЄС, або буде меншим.

"Це ключова вимога. Як я вже назвав цифри, ви бачите, що поки ми, на жаль, дуже далекі від цього", - сказав міністр.

Рада ЄС цього тижня має переглянути список держав, жителям яких буде дозволено в’їзд без обмежень. За словами Кулеби, немає шансів, що Україна потрапить у список у найближчий перегляд.

Коментарі

В
Віталій

При чому туй наша влада кіть ото європейці не хочут нас пускати? Но ви барани нич нерозумієте ви лиш думаєте што всьий світ зговорився аби ви на зароботки не могли поїхати. Господи боже дай сим людям розум!

М
Муниципал

украинцы не будут искать работу за рубежом; Цитата из предвыборной кампании президента. Сказал, - сделал!

1
111

х.й у ту європу забити. дома 20-ку заробляю тай доста, сплю у чистому, їм домашньоє) є дома робота чиста і оплачувана лим треба гледати. і ви самі виноваті шо соглашаетеся за мізер робити

ДЯ
До Янко

Давай ліпше тебе найдеме і повісиме за яйця

Я
Янко

Давай липше перенесеме граныци на перевал. И най заперевальни хворивуть у ся на окраини за перевалом. И увидите же не буде у нас коронавируса. А вукраиньци до нас по визах будуть ходити. Совецька армия не могла взяты перевалы, а нынишни задрипаньци то уже вообще молчу

М
Мукачівець

Яка "потрібна і вельми розумна інформація " від Кулеби . А ми , МЕШКАНЦІ МІСТА, навіть не здогадувалися про НАСЛІДКИ !? Це дійсно так ??? Люди ! Ви , що реагуєте на це ? Й так зрозуміло . Генетично хвора "нація"

Х
Хахах

Прощай границя, бидлоту не пустять як тих вшивих псів, докіть воші не уведуть.

B
baloga

раніше був винуватий усему Пушкін, а тіпер Путін

Т
Троцкій

Лише над расеянами ніхто не сміхувуться. А заздрять. Бо Вова Пу у них став пожиттєвим царьом-презом. І расеяне вже оце почуствували на своїй шкурі.

ДВ
До всіх

А ви всі - бидло. Почитайте , що пишете . Бидло є бидло.

М
Майдаун

Укри ви не НАРОД,ви стадо,ви бидло! Над вами сміхувуться,на вас вже открито с..ть,а ви будете лободу жерти,один одного, но не востаните. Фейковірус надумали,малювуть вам дебільно-іздіватільську “статистику”.Повіли вам,ош кругом вас сотні,тисячі хворих,ви їх не видите,не знаєте,но соглашаєтеся!Укри лем на майданах скачуть за пару копеєк! Вшановувалисьте ГОЛОДОМОРИ,біснувалисьтеся на кустях померших,скоро почувствуєте ГОЛОДОМОР на своюй шкурі!Типирь ко буде винуватий!?Жиди,комуністи,марсіани,Пушкін,Лермонтов!?Уроди недоразвиті!

ВЦ
Варошський циган

"свободно пересуватися" - то єсть ніколи? У нас за статистику гроші паскуди платять. Є бабло, є хворячка. Всім насрать на людей.

Т
Троцкій

До попандопула. Ти правий, тобі зовсім не світить пити каву у Відні.

Г
Гукан

Уася, ти вообше у темі що таке віруси? Чи інтернет параноїк? Ти в курсі, що 8% геному клітини є вірусним і працює він безвідказно? Чи може ти міжгірський вчений? Сцуко, маю тобі доляри, навчи мене вірусології, падло.

І
Іван

Ти диви як макшанські тролі активізувалися. Верещать як цуценята.

У
уася

У нас два варіанта. 1. Закритися на жорсткий карантин, тоді вірус пройде, але звізда економіці (а вірус можуть завезти повторно як тепер у Чонрогорії) 2. Або робити як зараз, економіка більш-менш дихать, а люди нє )))) Тобто вірус надовго, може на рокИ, поки не буде вакцини чи щеплення, але ніякого закордоння. Нормальні країни нас до себе не пустять.

Л
Лісник

Брензович не поможе відкрити границі?

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Це що виходить,нам тепер не поїхати у Віденьску оперу и попити смачної кави???А ми так скакали на святому майдані заради цього і як нам казав наш сивочолий гетьман Порошенко!

С
Сьебастеан

Свободно посещать эуропу, ухахах не смешите мои копыта, это только у кастрюлек в майданутых черпных коропках безвиз, а на самом деле укр.жеброта там никому не нужна. Убрать с власти жыдогалицаев, и поставить нормального украинца славянина, и будет все ОК. ГАЛИЦАИ В РОТ ВАМ НОГИ!

Ю
Ю

Сталiн повернись !!!

Т
Троцкій

Та воно і коню зрозуміло. УЗеленського всіма способами хочуть закрити виїзд працездатних, толкових, роботящих людей. Мозгів не хватає наладити тут економіку, лиш можуть кордони закривати. На це мозгів не треба.

Б
Бачи

А зарплата буде якраз така Оби Нико небагатив!кому нужен богатой раб?

Б
Бачи

Вирус э!то факт.а ще вин був раньше.разница шо теперь на ньому заробляють!

Ц
Ціґань

Кобы щи уповіли як уровняєся зарплата по показниках

Ч
Чиновник

Ми сидимо у кабінетах держслужбовцями, не покладаючи рук працюємо на благо України, в небо ніколи глянути, а вони бач, по Європах роз'їздились.

DM
Do masa

Так согласен! Поки дают гроші буде коронавірус як не буде помощ , не буде коронавірус . Просто Є одна проблема, що це все Глобальном уровнє!

M
Masa

А давайте депутати включіть свої мозги і не беріть гроші за ковід або насправді призупиніть стільки брехати бо на справді ви ж прекрасно знаєте що немає ніякої корони, корона є лише на вашій голові.

Читайте також