Українці зможуть закордоном продовжити термін закордонного паспорту

16
8

Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Українці, які перебувають за кордоном, можуть подовжити строк дії закордонного паспорта на 5 років, подавши відповідну заяву до дипломатичної установи.

Щоб подовжити строк дії свого закордонного паспорта, українці, які перебувають за межами України, мають звернутися до дипломатичної установи та подати відповідну заяву. Дана послуга є безкоштовною.

Зазначається, що ця новація передусім орієнтована на громадян, які вимушено залишили Україну у зв’язку з агресією росії та/або терміново повертаються в Україну.

Нагадаємо, що строк дії закордонного паспорта старого зразка (отриманого до 2004 року) не може бути продовжений.

Заява про продовження строку подається особою, на ім'я якої оформлений паспорт для виїзду за кордон, особисто.


Коментарі

Х
Хрінь

Я НИКДА З ЧЕХУ НЕ ЙДУ!ге

П
Правда

А чи візьмуть...

П
Правдо

Чом будуть гнати, якшо україну возьмуть у ЄС і нато?

Д
ДумайТе

Цій новині роки. Цікаве те, що якась невідома громадська організація створює онлайн презентацію і картинки і розказує про речі, які врегульовані законодавством не один день. Актуалість і ексклюзивність цієї новини, це якби дане ГО заявило: після дня, наступає ніч. І зробили б малюночки цього загальновідомого факту. Важливо, що МЗС України розповсюджує цю «сенсаційну» інформацію наголошуючи, що це «відкриття» було створено спільно із ГО. Всі Посольства і консульства України за кордоном виставляють ці малюнки і інформацію на своїх сторінках у ФБ. Тепер ще міністерства почали, як мавпи копіювати і розповсюджувати цю «свіжу і нікому не відому до того новину». Питання: скільки коштів було списано на ГО, яке нібіти розробило таку «актуальну, свіжу і нікому до цього не відому інформацію», і аплікації зробили, розумашки одним словом. Інформація про порядок та умови продовження терміну дії паспорта для виїзду за кордон знає майже кожний громадянин України, який перебуває за кордоном.

П
Правда

думка каже правду, скоро всіх будуть гнати назад на Україну

Д
Думка

Немає потреби завидіти . А ви працюйте аби з ваших податків до бюджету, їм надавали мат і соц допомоги ТУТ , під носом .

Д
Думкo

Завідуй молча

Д
Думка

Це розраховано на хитропопих б€ш€нців - заробітчан і мандрівників пожити за рахунок ЄС і світу. Ютюб вам за факти !!! Одні тут , а інші на ..... морях !

Читайте також