Українців, які прибудуть з-за кордону, відправлятимуть на обов’язкову обсервацію

13
4

Таке рішення прийняв Уряд, а стосуватиметься він лише тих громадян, які приїжджають після 28 березня.

У неділю президент Володимир Зеленський заявив, що всі українці, які не встигли повернутися на батьківщину до 28 березня, після повернення будуть проходити обов'язкову двотижневу обсервацію.

За його словами, наразі готується перелік відповідних локацій, якими, зокрема, можуть стати готелі.

До цього часу всі українці, які поверталися з-за кордону, підписували згоду на добровільну домашню самоізоляцію.

Також цю інформацію підтвердили у Кабінеті мінстрів України після позачергового засідання.

Нагадаємо, на Закарпатті підтвердили перший випадок коронавірусу. Також, у 19 людей, які контактували з хворою мукачівкою, виявили коронавірус.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що в Україні ввели режим надзвичайної ситуації на 30 днів.

Після того, як Україна перейшла на посилений карантин Mukachevo.net показало пусті вулиці міста над Латорицею, а також Ужгорода та Берегова.

Коментарі

Я
Ярослав

Цікаво хто профінансує перебування на обсервацію?

І
Іван

А зараз на днях заіхало в Украіну з очага вірусу більше 100 тис людей, тільки вдумайтесь в цифру, і не всім міряли температуру, але то мелочь на думку уряду, лиш тепер схаменулись і роблять вид що переживають за народ, брехня!

ПО
Пушкін Олександр

Треба було брати приклад із мешканців Санджар і вже з початку березня зустрічати транспорт із заробітчанами з коктейлями Молотова в руках. А так Зеленський правильно озвучив 3 сценарії: скоріш за все очікуємо середній - 25% захворівших, що при нашій медицині означає десятки тисяч трупів.

А"
Анікдот "Не анікдот"

Приходит заробутчанин спувідатися, тай каже попови: -Отче, я сугрішив, я заразив половину города коронавірусом. Пуп го звідає: -А як ся вто стало? -Пак як, приперімся з чеху думу, казали ми пусідіти у карантінови, а я свистався на вто, пушовім мало у варош, пак на ГІД, потом двичі у Епіцентр, хижу ми треба било достройовати, туди сюди, тай так ся вто стало. А пуп каже: Но знаєш, я тубі прощаю, ото тяжкий труд, намотавісся за динь, бо я оби заразити другу половину, просто не закрив церкву.

Читайте також