Укрзалізниця офіційно розповіла про старт інтерсіті Мукачево – Будапешт

9
15

Деталі запуску поїзда повідомив керівник підприємства Євген Кравцов, підтвердивши, що інтерсіті почне курсувати щоденно вже з цієї неділі, 9 грудня.

– Відтепер вже офіційно. Довгоочікуваний перший рейс сполученням «Мукачево-Будапешт» стартує з 9 грудня цьогоріч. Це буде щоденний прямий безпересадковий маршрут. Рухомий склад, що курсуватиме євроколією, належить Угорським залізницям. Ми зі свого боку збудували окрему платформу, відремонтували колію, засоби сигналізації та зв’язку, – повідомив Євген Кравцов. – У дорозі поїзд – близько 6 годин. З переваг – не витрачатимемо час на технічні операції для курсування на вузькій колії. Це зекономить час. З початку року є позитивна тенденція – кількість наших пасажирів, що мандрували до Європи, збільшилась вдвічі.

Кравцов зауважив, що Укрзалізниця має саме на Мукачево великі плани:

– Там маємо розвинуту мережу залізничного сполучення з усіма регіонами України, і створення мережі поїздів до ЄС дозволяє створити потужний хаб для таких перевезень. Наразі ведемо переговори із колегами з Чехії та Словаччини для запуску маршруту до Праги.

Радимо також переглянути наш репортаж із тестової мандрівки інтерсіті Мукачево – Будапешт. А також деталі про регулярні рейси Мукачеві - Будапешт від угорської сторони.

Коментарі

О
Омельови

З діри ти к?рвачої,марго заперевальна!

О
Омелян

Я з Закарпаття ти лопато дичканська. Йди макай по 16 годин бо мафіян ти гроші не дасть.

П
Петро

Заперевальні тролікуси , ми надзюрили на вас з великої гори і на ваші нікчемні писанини. Їдьте польським бабцям дупу підтера, а то мозгів на інше не досталь.

О
Омелян

Мадяри і космос я тебе прошу. Недавно НАСА обрала 9 компаній які будут досліджувати Місяць, серед них нема мадярів, а українці є! А що до 2014 року то тобі лоуфосе треба покинути Україну - і йти лопатякувати в чехи, дичко єдна.

О
Омельови

Лоукостери зайшли в Україну!?Ловфоси зайшли в Україну в 2014р.!

О
Омелянови

”А коли в Мукачеві побудуют аеропорт за українські гроші...”,-мадяри тоді ПОБУДУЮТ космопорт на Марсі!

О
Омелян

Подякуєме Візеєр, - тоже мадярська фірма. І за Ренейр, подякуєме, мадярам. І всі лоукостери які зайшли в Україну, тоже їм дякуєме. А коли в Мукачеві побудуют аеропорт за українські гроші, тоже подякуєме мадярам. Вопше дякую мадярам за всьо. "Если в кране нет воды, значит выпили жиды. Если в кране есть вода, значит мадяр на..ал туда!"

1
1

раніше була проста електричка . до праги . і до будапешту . но то дуже давно

О
Омелян

Окей, а де ті мадяри дотепер боли?))

Р
ренгенолог

70 мінут їде до чопа, півгодини стоянка у чопі, 70 мінут стоянка у загоні. ну ну

У
Уйко

ДЯКУЄМЕ МАДЯРАМ .

ДЗ
До заперевального

Не ганьбишся такоє писати?Тот америцько-галицький клоун штось валовшен зробити?Мадярам дякуйте!

ВЗ
Вуйко заперевальний

Шо означає коли міністр на свому місті. Молодець Омелян.

Л
Левандівка

Мукачево центр Європи!

Г
Голесо

Я радий))!Слава Богу!туда нам дорога)))

Читайте також