Укрзалізниця поїть пасажирів російським чаєм (ФОТОФАКТ)

8
16

Це фото у якості підтвердження надіслав Mukachevo.net пасажир потягу Київ – Ужгород, який днями повертався додому, в Закарпаття, із столиці.

– Чай я замовив та оплатив під час купівлі квитка. Коли мені приніс його провідник, то був здивований, бо принесли пакетик чаю Greenfield. На моє запитання, чому Укрзалізниця дає пасажирам чай російського виробництва, провідник не відповів, – пише читач Mukachevo.net з Ужгорода.

Бренд Greenfield заявляє про британське походження, де є багаторічні традиції чаювання. Однак, як свого часу з’ясували українські журналісти, компанія Greenfield Tea Ltd. була заснована в 2003 у Великобританії санкт-петербурзьким виробником чаю «Орімі Трейд», аби приховати справжнє походження компанії. Після 2014 року це один із способів обійти санкції.

Коментарі

В
Василь

Частота струму в мережі 50 Гц. Рішення,- на підставі скурпулезних розрахунків,зрозуміло - приймав ОСОБИСТО Сталін. Кожен,що користується послугами "Закарпаттяобленерго" - фактично - легітимізує рішення Сталіна,а значить - зраджує інтереси бандитів з ОПГ"Селюки у владі",яким у рагулів прийнято отлізивать.

Г
гейзо

За автором дурна хижа плаче.Най укине все і лишить лем украінське.Увидиме шо ся лишить.

Д0
до 07:33,23:19,22:35

Кацапи , знову погана для вас новина . Як казала ваша пічальна лошідь " дібіли бл...ть" ОПЕК не дійшли згоди щодо скорочення видобутку нафти . Платню вам не піднімуть .

У
Уау!!!!!!

Уау!!!!!!! Йсе сенсація!!!! Виділіть заголовок червоним!!!!

P
ProrocK

Шановний пасажир потягу, як доїдеш додому: 1 перекрий газ і викинь плиту. 2. піди і запали сусідську "Волгу" (жигуля,москвіча) бо вона підриває незалежність україн,а після запали і свою хатинку бо її теж кляті москаляки збудували(вірогідність90% ) 3 взагалі пора ту укрзалізницю цілком декомунізувати

З
Закарпатец

Пещерный национализм. А вода тоже была российская?

В
Ветеринар

Василь тут точний діагноз поставив. Так у селюків совісті обмаль, усе покрали. Україна на початку 92 року займала 15 місце по багацтву. І тут поперли нахалюги-силюки , хапай кради, лови момент.Менше совісті, більше грошей.

1
123

І як же цей пасажир міг їхати в потязі, який тягнув електровоз серії ВЛ, тобто "Володимир Ленін" ? Це ж як непатріотично...

В
Василь

Дивна "новина"...чого ж тоді промовчали про те,що "СберБанк Росії" взагалі фінансує ВСЮ "Укрзалізницю",що і дозволяє їй в общем-то непогано функціонувати. Можна,звичайно,опустити бла-бла-бла про те,що залізниці - це "кровоносні судини" будь-якої країни;в разі припинення фінансування "СберБанком" ж/д миттєво здохне,що спричинить за собою фактичний розрив будь-яких відносин між регіонами України,а значить - швидку "гангрену" і розпад республіки,але не можна - бо це факт. Питання до бандитiв-рагулів з ОПГ"Селюки у владі": де гроші самої України? Ви їх вкрали,так?

:
:)

Сенсація! Пакетик російського чаю в поїзді! Порох цілу фабрику має в "агресора" і ніяких проблем. "Патріоти" геть з розуму з'їхали.

Б
Бабай

Злочинці і зрадники. Негайно ліквідувати цей потяг!

П
пікачу

чай то фігня, а коли їде москальский поїзд то з туалета москальское гійно падає. пак сфоткаю для топ новини))))

У
Уважаємий

І що далі? Вам шо нема більше чого публікувати?

М
Макс

була заснована в 2003 аби приховати справжнє походження компанії та обійти санкції АХАХАХА

.
...

Бачу вже закінчується матеріал для публікацій, і ви вже з усього починаєте робити сенсації. Чому в усіх магазинах продають товар з росії? Їжу, одяг, машини, і т.д. Невже вас збив з толку пакетик Грінфілда?

П
просто

гроші які заробітчани привозять та туй п*й*бувуть то не російські а чай російсьй!другий раз удавишся""""

Читайте також