Укрзалізниця просить закрити на Закарпатті 10 станцій

14
28

Для недопущення збитків залізниця змушена закривати ці станції для виконання вантажних операцій.

Відповідний лист надійшов голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю.  У листі йдеться про прохання закрити 10 станцій а саме: станцій Великий Березний, Жорнава, Есень, Кольчино, Чорнотисів, Рокосів, Боржава, Буштино, Тячів та Солотвино.

Там кажуть, що таке рішення оптимізує роботу транспорту та зменшить збитки для залізниці.

На таке прохання у Закарпатській ОДА відреагували негативно, і зазначили, що дозвіл ні в якому разу не дадуть. 

Дивіться також: Залізниця протестувала швидкісний потяг "Тарпан" на маршруті Львів — Ужгород

Коментарі

ДТ
до Троцкій

Видно льодоруб промахнувся...

(
(•_•)

Дивна тенденцiя в хохляндii,- школи закривають, лiкарнi , станцii , розвалили заводи , фабрики, потiм угробили економiку , людей 20 млн немае, а вони кажуть , що СССР -це найбiльше зло !!!

1
1

а чому залізниця має просити щоб закрили станції ? бере закриває і все

2
2

на тих станціях ніколи і так не має вантажу , так що можуть закривати

ДМ
Дідо Митрьо

І що Верховинець заперевальний лізе в русинський край та щи якісь кешервешні совети дає-слухай тобі не ближа тема польська яка чи боїшся що поляки дупу тобі надеруть....

ВЗ
Верховинець заперевальний

О. Вижу закарпатський люмпен повилазив, і почав поливати брудом (далі по списку) : Україну, Порошенка, жидів, Майдан... Нешановна вато у вас є можливість виїхати з України, повірьте всім буде краще від цього!

ФП
Фула Повідайчикович Ілліч

Неспроста наша країна в такій дупі. 90 % людей які залишили комент - з самого початку зайшли сюди за "зрадою", байдуже що станції закривають для вантажних опепацій, вони крім заголовка нічого не читали.

ЛЛ
Ла ла ла

Важко вести дискусiю, оскiльки, на боцi упоротих стоять модератори ! Видалятори вiдпрацьовують свою зарплату !

СЦ
син Цвіріня Євгена Горобуськовича

Давай на НОВИЙ майдаун!!! Давай скакати, каструлю на голову!!! Слава жидам Рошенкам!!!

К
коп

а закрывавуть станции туму,што ни грузити,ни розгружати ние што....догаздовали.

Ю
ю

на жаль, більшість коментаторів і не читали статтю. Ішим Україна винувата, а при голосуванні заллють лампаш і за 200грн голосувуть за яника-СДПУ-комуняків (я про конкретних люди, які скачуть з партії у партію ги воші на псови). А май гойкавуть ті, ко неваловшин робити авать чекать маннну небесну. Не кажу ош легко, но винна вам не Україна, а ми самі, обираючи собі гопників до влади. Я нам Глюків не обирав... Претензії до таких голосувачів. І войну мацкалі начали, а не українці. Хоча з такими коментаторами і ворогів не треба.

Т
туй

700 кубів? та шо то за хижа така має боти оби пішло 700 кубів?

Т
Троцкій

Порошенко на данний час кращий президент із всіх, що були в Україні. Він армію бойову відновив. Достойно поваги.

М
Мукачівцю

А тебе ніхто не заставляє жити по новову - жий так як Гриценко каже. Ось хто наш наступний Президент. З Троцьким буде цікаво подискутувати в лютому, коли за місяць менше як 700 кубиків газу в середньому використати не вдається. Отримаєш платіжку як мінімум на 8 тис грн, тоді побачу як защебечеш і за Порошенка агітуватимеш.

Т
Троцкій

От же коментатори проплачені лузери. Вони мабуть взагалі не читають про що мова, аби лиш перднути вонячим. Один про ціну на газ, другий про вибори, правдоруп взагалі капсом пише як дегенерат. Бо вони не "СТАЛИ ЖИТИ КРАЩЕ???"

У
укрнет

ну,і на фіга таке робити!ви у людей спочатку запитайте солотвино,тячів населенний пункт

М
Мукачівець

до Дембель 05.09.2018 15:06 Дай Бог дожить до выборов. Продолжать жить по новому, что-то не очень.

М
Мукачівець

Закрыть станции, означает превратить их в перегон. То есть остановка для пассажирских и пригородных поездов останется, а станции с стрелочными переводами и и ЭЦ не станет. К примеру как закрыли ст. Чинадиево и Вилок. Если со ст. Есень и Колчино все понятно, там будет просто длинный двухпутный перегон. То с остальными не понятно, так как на однопутных участках нужны ст. как минимум для скрещения поездов и там не получится сделать длинные перегоны. Для пассажиров ничего не изменится, а вот для грузоотправителей это реально проблема, так как для отправки груза придется его возить на соседние станции. И пру десятков безработных появится среди работников ЖД, ну или их переведут на соседние станции или другие работы.

Д
Дембель

До виборів нового Президента України залишилось 210 днів. Якось пережиєме.

В
Виборець

Ви ще про ціну на газ не знаєте. Усі мають голосовати за Порошенка й його партію Солідарность і скоро вам вшитким звіздєц настане.

С
Сріберньій

Но товди што ся мелочити , мож закрити проект "Україна " , но та нет ? Килько ся гроши ззекономить ?

Й
ЙОУШКО

Верніть кордон на перевалі и не пускайте зовсім поїзди на ЗАКАРПАТТЯ!

П
Правдоруб

Так ся замайданилися, що sRaLи вони, ця влада, на простих людей, які знаходять гроші саме тільки на ці вонячі лепездрички...Разом з цим, ОГЛЯНТЕ той автопарк, який стоїть під Верховною ЗРАДОЮ та АП (администрація презерватива Рошенка), так ви там побачите автівки 2018 року випуску, яких ще у продажі в Європі - НЕМАЄ, а тільки будуть. У мене запитанячко - на якого heRA був той "майдаун"??? Ми що СТАЛИ ЖИТИ КРАЩЕ???

A
Andron

Куди не глянь у цій вишиваній україні, там жопа.

ДВ
до Віктора

"Закриті станції пропонується пустити під вантажні операції." Читайте уважно. В листі не написано :"...виникла необхідність ПРИПИНЕННЯ ВИКОНАННЯ ВАНТАЖНИХ ОПЕРАЦІЙ по станціям ХХХ " Коротше, все для блага людини (як завжди)

ДФ
до фітя

у новості пише "Закриті станції пропонується пустити під вантажні операції", а у листі наоборот ош вантажні операції закрити, а пасажирські лишаються. і ошибка "порхання"

ФІ
Фітьо із белебова

Якийсь Вася придумав закрити бо йому так добре.а за людей ніхто не подумав як вони будуть добиратися додому.авадь наоборот увариш

В
Віктор

Пасажирів ці станції будуть обслуговувати й надалі. Станції закривають не повністю, а тільки їх вантажну складову. Тобто, на них не будуть виконуватись вантажні операції. Пасажирські поїзда, електрички, якщо вони там їздили, то й будуть їздити далі.

Читайте також