«Укрзалізниця» призначила 22 додаткових поїзди

4
0

у напрямку Карпат

Залізницями України у західному напрямку призначено 22 додаткових поїздів (13 поїздів зі столиці України). Про це сьогодні, 26 грудня, повідомило управління взаємодії зі ЗМІ «Укрзалізниці».

У тому числі:

  • Ужгород, Мукачеве, Чоп – 9 поїздів;
  • Чернівці, Івано-Франківськ – 6  поїздів;
  • Львів, Трускавець – 7 поїздів.

Таким чином, на період з 26 по 31 грудня в західному напрямку пасажирам, які планують виїжджати з Києва, у вільному продажу щодобово в середньому пропонується понад 1700 місць.

Також для  любителів зимових видів спорту на 29 та 30 грудня буде призначений додатковий поїзд № 515/516 Київ-Ворохта через Івано-Франківськ, Яремчу, Татарів, яким можна дістатися до відомого гірськолижного курорту біля с.Буковель. Також на ці дати буде призначений додатковий поїзд №529/530 сполученням Київ–Ужгород.

Станом на 26 грудня 2008 року залізниці України в цілому призначили 49 додаткових поїздів. Зокрема, десять поїздів призначила Південно-Західна залізниця; тринадцять – Придніпровська; сім – Одеська, вісім потягів Південна, сім – Донецька; чотири – Львівська залізниця.

41 поїзд (з них 9 транзитних) призначили російські залізничники.

У разі необхідності залізничники готові збільшити кількість додаткових поїздів. Для цього всі зацікавлені організації чи особи мають завчасно надати відповідні заявки.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також