Уляна Супрун розповіла в Ужгороді про реформування медичної галузі області

8
8

Сьогодні, 4 грудня в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун перебуває з візитом на Закарпатті.

Як раніше повідомляло Mukachevo.net у планах Супрун відвідати як Ужгород, так і Мукачево.

У Закарпатській ОДА, повідомили,що в Ужгороді вже відбулась зустріч з медичним активом області. Мова йшла про реформування медичної галузі, зокрема, зміни фінансування системи охорони здоров’я, доступності ліків, якісного надання медичної допомоги, вдосконалення системи екстреної медичної допомоги, а також вакцинації населення.

Наступна зустріч відбудеться в Мукачеві, о 17:00 годині в приміщенні Мукачівської міськради.

Коментарі

F
Fershal

ВОНА "ВИЧИЩАЄ" ВСЮ НАШУ МЕДИЦИНУ від НЕГАТИВІВ-КОРУПЦІЇ,ХАБАРНИЦТВА, БЮРОКРАТІЇ,ТУПОСТІ,БРЕХНІ!Це ТИТАНІЧНА і НЕБЛАГОДАРНА РОБОТА! Але-ВОНА ЇЇ РОБИТЬ.НА ці РЕФОРМИ требаЧАС..крім ТОГО-Є СУПРОТИВ ДЕЯКИХ"ДІЯЧІВ ВІД МЕДИЦИНИ".іноді можливі помилки-бо діло НОВОЄ-РЕФОРМИ,ДАЙ БОГ їй ЗДОРОВЬЯ І УСПІХІВ!

F
Fershal

Єх ЛЮДИ!ВОНА"ВИЧИЩАЄ " всі наші гріхи в МЕДИЦИНІ,десь іноді може і не зразу шось ВИЙДЕ.ТЯЖКО ЙДЕ МЕД.РЕФОРМА,Є СУПРОТИВ "ДЯІЯЧІВ ДЕЯКИХ ВІД МЕДИЦИНИ"Іноді десь і ппомилка ДЕСЬ МОЖЕ бути..НО РОБИТТЬ..ДАЙ БОГ ЇЙ ЗДОРОВЬЯ І УСПІХІВ!

ДЛ
До лікаря

Ха-ха,та нись із вами така “Доктор Пі” зустрічалася.При тому ця “пі” керує всією медициною України і успішно виносить її вперед ногами!

Я
я

повести Супрун у больницю і най і полікують добре.

Л
Лікар

Закарпаття може спокійно гордитися великою кількістю досвідчених у пізнанні захворювань лікарів. Останнім часом починають подорожувати невідомої "якості" парашутисти, усякі "доктори" Пі, невідомо ким призначені у авторитети(можливо представниками торгівлі, колись нам на кафедру таке нещастя привели і сказали зробити йому "дісєр", бо батько у нього має гроші). Послання парашутистам: Міжнародний кодекс медичної етики каже таке, що лікар має право стверджувати лише те, в чому переконаний особисто сам.

1
17

А з губернатором зустрічалася?

K
Kovdus

А ДЕ?? Маркович В.П,-шеф медицини области??Як то так..в.о.міністра приїхала як-ніяк-не фіглі...

K
Kovdus

А ДЕ?? Маркович В.П.-шеф медицини області?Шо таке?

Читайте також