Улюблений нардеп Ляшка влаштував розбірки в Ужгороді

5
16

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив власник нічного клубу, де нардеп-радикал Андрій Лозовий погрожував власнику ліквідувати заклад відпочинку.

Ось що пише підприємець на своїй сторінці у Facebook:

"Цікава ситуація відбулася в моєму закладі в ніч з 28лютого на 1 березня!

Близько двох годин ночі,до приміщення закладу війшла компанія молодиків з 4-5 чол. Так як вони були в спортивному одязі і напідпитку,охороною закладу,згідно правил відвідування -"dress code" їм було відмовлено в подальшом відвіданні.
У відповідь,охоронці та просто люди,які знаходилися в той час там,почули в свою адресу погрози та образи. Один із молодиків дістав посвідчення народного депутата України і розмахуючись ним,в зухвалій формі,погрожуючи пообіцяв,що за те,що його не запустили,заклад буде закрито і особисто він за цим прслідкує!

Як пізніше зясувалося, цей молодик-Андрій Лозовий,нардеп від радикальної партї О.Ляшка...права рука самого Олега Ляшка.
Довго чекати не прийшлося, вже на слідуючий день,мені почали телефонувати та писати смс з різних напрямків і пропонувати вирішити цю проблему по доброму,зателефонувати помічнику А.Лозового,якомусь Сабо Федір Федіровичу 050... або в 9 оанку зайти в офіс партіі Олега Ляшка в Ужгороді,інакше буде гірше,на що і почули адекватну відповідь!

На сьогоднішній день,пан нардеп. Андрій Лозовий, подав депутатський запит до МВС Ураїни,що до повної перевірки закладу і надання інформацї про всіх працівників,які там працюють!

Цікаво запитати в цього хлопчика,з посвідченням народного депутата,йому більше нема чим займатися?!?його люди вибрали для чого,щоб пяному по клубам нічним ходити,та погрожувати посвідченням нардепа,чи займатися проблемами виборців???невже в Україні настільки все добре,що вже нема на кого,тільки залишилося на приватних підприємців запити давати і цим самим тиснути на малий та середній бізнес,який і без цього вмирає???Мабудь пану Лозовому начхати,що на відміну від нього,підприємець дає робочі місця і зарплату 32-ом людям,які завдяки такій владі,на сьгоднішній день можна сказати виживають?!?Чи нардепи особисті образи вірішують запитами до МВС України??? Чи пан Олег Ляшко володіє інформацією-чим,в якому стані і в який час,займається його заступник Андрій Лозовий?!?!

Цікаво про що думають ці красавці,коли кричать,що ми йдемо в Європу...?)?) Чи є хоч одна така цивилізована країна в світі, де депутат може дозволити собі таке?", - пише Василь Маняк. 

Коментарі

Т
Тусе

Люди добрі, на рахунок дрес коду-все правильно. Нашто пускати людей,які навіть на гульки і танці нормально одітись не можуть. Так має бути кругом. І при чому тут шо там в клубі робиться? сходіть і гляньте. Ви шо в 90 застряли? А на рахунок сього штемпа с ксівою-в чоло і під статтю. По іншому не мож!

У
увага

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина, що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. В iнтернетi дае об*яви непристойного змiсту. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ЖД
Женька до 123

Я не курю дитинко.А тобі дитинко спатки пора!Уроки зробив?

1
123

Женька ти знова накурена ???

А
Аге

ти ще раз напишеш адрес мої забігаловки, та заробиш,одколи вна твоя ригоше

ВП
ви прочитали версію підпремця

спершу треба прочитати що напише депутат,а потім робити висновки, то що в ночних заведеніях ся робит усі знают,най підпремець не прикидуеся ягням,що то за дрес-код,для кого заведеніе?то публічний дом?

А
Ага

В следующий раз дайте этому слуге народа по зубам, а корочку засуньте ему в сраку! Адрес моего заведения : м. Мукачево, ул. Маргитыча, 36 - приходи ко мне , дорогой депутат - получишь по жопе нараз!!!

П
Пузо

Дибілоїди, клуб тут не причому, а кіби він прийшов у магазин та почав клянчити горілку після 11 години...і махав би корочкою нардепа?? тоді шо б ви казали..суть у тому, що він наглий

НЗ
Най закривають

Правильно !!! Зараз в ночних клубах бардак робиться!!! В Україні війна йде , а той педрило реве що на нього перевірку наганяють. Я буду радий якщо цей клуб закриють. Нема там що робити!!! Лозовий закрийте будь ласка всі наочні клуби Ужгорода!!!

ЩТ
щим таке не відів

аби в два часи ночі, не пустили в заведеніе,причина може бути одна, або подпольне казіно, або торговля наркотов, і най підприемець не пис тить, ош ун білий і пухнастий,

В
Варiськый

Треба му ВИЛЫ забити у гузицю умiстi из 3.14ром Ляшком конченым!!!!

М
мукачівець

Треба було посвідчення забрати і копняка в жопу дати

В
Вася

а це в який клуб вони зайшли в ейлу( нову)?

1
123

Ляшко п*дрліо і помічники його такі ж...

F
FESEFE

або в 9 оанку

Ж
Женька

Ібо нєфіг шлятися по клубам!Дома сидіти,дітй бавити,а не по кулбам старому підерасові швентатися.Фу,позор сраний.

Читайте також