Умєров хоче мобілізувати чоловіків з-за кордону

12
23

Міністр попередив про можливі санкції для ухилянтів за кордоном.

Глава Міноборони України Рустем Умєров планує призвати на службу до ЗСУ чоловіків призивного віку, які виїхали до Німеччини та інших країн. Відповідну заяву міністр зробив в інтерв'ю Welt, Bild та Politico.

Зокрема, Умєров висловив намір зобов’язати з'явитися до призовних пунктів ЗСУ українців призовного віку від 25 до 60 років.

«Українці, які проживають у Німеччині та придатні до військової служби, мають посилити українську армію наступного року», – йдеться у публікації Welt.

Він також дав зрозуміти, що у випадку невиконання вимоги на військовозобов’язаних чекатимуть санкції, проте які саме, не уточнив.

«Ми все ще обговорюємо, що станеться, якщо вони не прийдуть добровільно», – зазначив міністр.

Рустем Умєров додав, що важливою є справедливість – мобілізованим має бути заздалегідь зрозуміло, як їх навчатимуть та екіпіруватимуть, де і коли вони будуть служити і коли їх звільнять.

Коментарі

К
клоун-зе

пора давно пора сцикунів з-за кордонів депортовувати на захист!

П
Пре

До вікторії...Хто розірвав Мінські домовленості?Хто порушив стамбульські домовленості?Дивится у нас що робится.

ВВ
вікторія в ужгородець

у васдовідка про алекватність прострочена. Мацкальк Будапешті на пі-ра давав, шо буде все ок. після Крима х-ло казав, шо більше нич не буде. япісля лнрднр тоже на пі- ра ся кляв, шо не нападе. Ви вірите ош через 2-3 роки перепочинку мацкалься заспокоїть? Наалепле кіндалів і піде Польшу звільняти. А на передку ко буде? Правильно, українець з руснаком. А сім?я буде у заручниках. Командовати буде бурят, кадировець, а наш буде іти у перед. На чужу землю, за чуді інтереси. І… панькатися не будуть як тепер.

М
Михайло

Краще здати укр громадянство і до побачення.

ДІ
До із европи

Ати там с ка тіла із европи будеш дале дрочити

ДН
До нижнього

Тут казенні українські землі віджимають від селян батраків. Про шкурні інтереси це хіба можна сказати про заводи Абрамовича як Азовсталь

А
АБРАМ

як казав старий Мошкович - не буде з того нич.. кідь сисі хлопи не вчинили нияких протиправних дій на території чужих країн, то до них не може боти нияких претензій з того боку. А Умеров може хоть і всрати - нико не буде нікого виселяти, чи, тим більше, примусово форміровати якойсь войсько з нових рекрутів, жеби йшли захищати шкурні інтереси українських можновладців.

У
Ужгородець

Я згідний з Вікторією. Фітькати на крим і донбас. Доста буде і половину України, лиш би ся сись дурдом закончив.

-
------

мірко....любить сосюру

В
Вікторія

Народу потрібен мир і як можна скоріше а не вигадувати фантастичні дитячі рішення !

П
Правда

Уже своїх всіх родичів і чиновників, що біля корита призвали??? Чи їх цікавлять лише селяни і строїтєлі??? Впевнено з такими перевертнями і злодіями при владі йдемо до тупіка!!!

ЯН
Я не прийду я ся бою

Для мене нема причин вертатися в україну,лучше туй в тюрму сяду чим там умру,у німеччині платят по 500 євро і місяць коли в тюрмі сидиш

В
Вара

Раз най розберутся з міліонамм ухилянту по всій Україні,в нас в Ужгороді таких повно ся возит,а дале заграницийю ся на сунут.

Р
Робіко

Тепер з Чехів і Мадярів треба втікати в Африку там не достануть))

Р
Рома

?? Обговорень механізмів призову українців з-за кордону поки що немає, — Міноборони. Начальник управління преси та інформації Міноборони Павлюк заявив, що іноземні ЗМІ не так подали заяву Умерова — міністр говорив журналістам про рекрутинг та необхідність донести до українців за кордоном, як важливо їм приєднатися до армії. Український ТелеграМ

П
Пратор

Дебільний уряд, як і народ ,який їх вибрав

ІЄ
Із Європи

Не треба Умерову витрачати час на їхні вмовляння повернутися до країни. Усі їхні списки та адреси є у всіх місцевих самоврядуваннях Європи. Потрібно домовитися з МО країн ЄС і НАТО, щоб тамтешні військкомати їх збирали в окремі батальйони, екіпірували, організовували бойове злагодження на полігонах НАТО і потім відправляли у розпорядження МО України. Людей на фронті катастрофічно не вистачає, а Умеров умовлянням зайнявся.

З
Закарпаття

Соси пуцку мірко

В
вуйко

Хай покажуть як треба войовати хотяб 1 рик ...тоди простий народ питянитця ...Як усе придумавуть шось

М
Мірко

Чого дурноє. Такі команди отримали уряди усіх країн, куди повтікали утіканти. По оперативних даних найбільше із Закарпатя.

A
a/o

Хотеть не вредно, вредно не хотеть.

R
rolll

Мірко дурноє

М
Мірко

Найперше се мають бути утіканти із Закарпатя.

Читайте також