Управління економіки та транскордонного співробітництва мукачівського міськвиконкому включатиме 2 відділи

6
3

Рішення про внесення змін у структуру та штатний розпис виконавчого комітету Мукачівської міської ради було прийняте депутатами на сьогоднішній позачерговій сесії.

Депутати вирішили створити Управління економіки та транскордонного співробітництва, попередньо об'єднавши 2 відділи, які і включатиме управління: відділ економіки та транскордонного співробітництва. 

Затвердили також структуру та загальну чисельність Управління економіки та транскордонного співробітництва у кількості - 7 штатних одиниць. 

За словами першого заступника мукачівського міського голови Ростислава Федіва, така міра вимушена задля активізації міжнародного сіпвробітництва та активному залученню міжнародних грантів для розвитку міста. 

До слова, співробітники відділів не потрапили під скорочення і залишаються працювати на своїх місцях. 

Mukachevo.net

Коментарі

О
останнім

тихо, то молода команда газдує, кіть так будуть красти як Федів на дамбах, то Мукачеву пісец, одна показуха і навішування лапші електорату.

ЧЛ
чого лем два

Вшиткі родаки не помістяться. Давай шість відділів.

С
стадо

уже не лем трон передав батько сину із завидова, а і поляки у мукачеві створили свою гдиню.Старий Федів як і був при балогови секретарком так і остався, а малий уже як дикий кабан розжирів на державних харчах, теж буде нашіптувачем у молодого мера. Молоді спереду, а старики ззаду страхують. Штати роздуті, они мільйони гребсти будут, а пахарі пахати за тисячку.

Читайте також