Управління праці та соціального захисту населення Мукачівської РДА

10
0

надає роз’яснення про порядок отримання субсидії за спрощеною системою

Постановою КМУ №1703 від 12.12.2006 року внесено зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

Особами подаються в управління праці та соціального захисту населення лише паспорт уповноваженого представника сім`ї та довідки про доходи всіх зареєстрованих осіб. Також в управлінні громадянин заповнює заяву та декларацію про доходи і майновий стан осіб, зареєстрованих у житловому приміщенні і несе відповідальність за достовірність наданих відомостей про доходи та майно.

Крім того, постановою КМУ №3 від 10.01.207 року внесено зміни до пункту 1 Постанови КМУ від 27.07.1998 року №1156 `Про новий розмір витрат на оплату житлово-комунальних послуг...`. Тепер, якщо у складі зареєстрованих та проживаючих в житловому приміщенні є тільки непрацездатні громадяни, розмір плати за житлово-комунальні послуги в межах санітарних норм за умови призначення житлової субсидії становить 15 відсотків середньомісячного сукупного доходу, а для придбання твердого палива та скрапленого газу - 15 відсотків річного сукупного доходу. Для сімей, у складі яких є діти, інваліди І та II групи і середньомісячний сукупний дохід не перевищує 50 відсотків прожиткового мінімуму на одну зареєстровану особу в розрахунку на місяць - розмір обов`язкової плати становить також 15 відсотків сукупного доходу.

В зв’язку з диференціацією цін на природний газ перерахунок раніше призначених субсидій буде здійснюватися підрозділом з призначення субсидії без особистого звернення громадян.

Також інформуємо, що з 01.02.2007 року для призначення субсидії реструктуризація боргів населення за спожиті енергоносії є обов`язковою.

Повідомили ЗІА "ПРОСТІР" з сектору зв’язків з ЗМІ, громадськістю та з питань внутрішньої політики апарату Мукачівської РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також