УПЦ МП остаточно виганяють з Києво-Печерської Лаври

6
2

Керівництво Національного заповідника “Києво-Печерська лавра” повідомило про розірвання договору безоплатного користування з Свято-Успенським Києво-Печерським чоловічим монастирем УПЦ МП.

Відтак, УПЦ МП має звільнити Києво-Печерську лавру, а точніше "Нижню Лавру" до 29 березня. Про це йдеться у листі за підписом Олександра Рудника, в.о. генерального директора заповідника, який опублікував офіційний вебсайт УПЦ МП.

У документі зазначається, що Міжвідомча робоча група, створена Кабінетом міністрів, встановила порушення монастирем умов договору щодо використання державного майна.

“З метою проведення процедури приймання-передачі державного майна, Монастирю необхідно здійснити заходи щодо звільнення будівель та споруд (майна), що є державною власністю та які перебувають на балансі Заповідника … до 29.03.2023 року”, – йдеться в листі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

НМ
нич м4сковського

на Украіні булше не буде...до кого щи не дуйшло...ко не думать тому розкажуть ті што стоять на колінах коли Героя привозять...а кіть не розкажуть то иппен такі як тот што не думать...доста бьіло.

Р
Роллі

Не думаю...

Читайте також