УПЦ МП "стурбовані" своїм становищем в Україні. Жаліються на вселенського.

2
18

Сьогодні, 12 листопада у Києво-Печерській лаврі відбулась прес-конференція на тему "вирішення українського церковного питання".

На прес-конференції предстоятель УПЦ МП Онуфрій заявив, що "дії вселенського патріарха в Україні призвели до розколу світового православ'я".

"Сьогодні нас найбільше турбує той факт, що Константинопольський патріархат відмовляється виносити болючі питання церковного життя на соборну дискусію. Адже очевидно, що лише скликаючи наради керівників Помісних Церков, а можливо і Всеправославного Собору, ми можемо знайти вихід із тяжкої кризи, яка поставила Світове Православ'я на межу розколу…", - йшлося у його повідомленні.

Також, на конференції ректор київських духовних шкіл Сильвестр (Стойчев) зазначив, що дії Патріарха Варфоломія щодо України "призвели до кризи соборності у світовому православ'ї".

Здається, представники московського патріархату так і не зрозуміли, що Патріарх Варфоломій діє якраз в інтересах світового православ'я, а не йде на поводу тих, хто хоче діяти виключно за своїми особистими правилами.

Часи змінилися, країна міняється, а УПЦ МП і далі живе московськими "скрєпами".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Г
Головноє

Основний сенс мого існування - вигороджувати в коментах русинських сепарів , рашистів , українофобів , зрадників і сікор .

Г
Головноє

Стравити людей і тому Цей недобра людина кидається за гроші тут на усіх без розбору. Основні тези -- дурка, недурниці про сороса , а держпереворот то благо

П
Путин

Ну а я вертаюся в кримську дурку

П
Путин

Там вам порох принис томос то томосіться

І
істина

а ще чіпірованіє через 5джі вишки од неіснуючого віруса. Вот так якось.

І
Істина

Але я коментую чисто безкоштовно, хоча і фантазії в мене вистачає лише на дурниці про Сороса, глобалістів і держпереворот.

І
Істина

Майдауни стравлюють людей за національними, церковними та іншими ознаками. А за майдаунами стоять більш серйозні сили. Дешеві коментатори або тупі, або "коментують" за гроші.

В
Варош

Пішли нахер, жирні паскудні тварини!

П
Правда

Гнати московських попів до сто чортів із Закарпаття. Тут їх не має бути . Геть у Москву .

І
Істина

А насправді, московські попи стурбовані , що мегакошти , що збиралися з темної маси у вигляді пожертв, тепер суттєво зменшилися в обсязі і кількості. Ніяких прав щодо монополії на першість у цих п€діків в рясах вже немає. Права відібрані , оскільки раніше вони були просто вкрадені зацікавленими жидо-комуністами від КИЄВА і передані в користування москальським прихвостням в надії стримування і керуванням цією масою людей . Звичайно, під пильним оком рАсЄянських спецслужб . Так було , практично завжди . Отже , без ТОМОСУ , якого в них і не було , ці неотесані п€діки - НІХТО , САМОЗВАНЦІ , наряджені у "костюми" з базару з вишитими позолоченими ниточками . Ні знань історії, ні права ці телеані не мають . Одне їх "турбує" , де бувалі грошові і матеральні надходження від гопоти , котру можна було оболванювати роками , десятиліттями .... ??????? Про віру з гірчичне зерно , взагалі немає потреби згадувати. Немає там віри . Вони - НОСІЇ ПЕВНОЇ РЕЛІГІЙНОЇ ІДЕОЛОГІЇ , не більше.

АД
Агностик до псевдо"віруючих"

Московського патріархату ? Навіть не смішно . Хоча для неграмотних стареньких могли б молодші (грамотні, звичайно) провести лікбез короткий . Почати потрібно з дати заснування Москви ... А заснував її в 1272 році МОНГОЛ ~ МЕНГУЛ ТИМУР . Зцього місця і вперед ..... І женіть ви цих ряжених під@р@$ів (дослівно) , що одягнені не у святі одежі (!) подалі від себе . Незнання фактичної історії приводить таких ряжених , бородатих грошолюбців до одного з сегментів (секти - sector) релігійного міжнародного бізнесу.

І
ІГОР

Приклад які люди в УПЦ МП одівають святі одежини на себе і де та для чого???Чомусь це неробить він в себе на батьківщині де народився сам та його батьки???

Н
наука

інтересна тема прес-конференції - "вирішення українського церковного питання"....Ну шо, вирішили? А якого церковного питання? Християнського, юдейського, магометянського, сікізму? Кіть Християеського, то якого, католицького, православного, кальвінізму....? А кіть православного, то якого, вірменського католікосу, константинопольського патріархату, московського патріархату, і т.д? Дуже і дуже неграмотно тема звучить....ф

Д
Дмитро

Гнати фсбшних кацапських попів сцяними тряпками звідси!

Д
Дмитро

Повністю підтримую. А ви, журнашлюхи чортові, шо вже кривляєтесь? Ви що в релігію тикаєтесь? Журналіст повинен видавати лиш новину, нейтрально, а не висерати свою гівнодумку

ДР
До редактора

Хлопці, мусите знати, ош із сякими статтями стаєте в єден ряд із мацкальськими пропаґандістами. Они тоже ушитко знають ліпше чим остальні люди

Д1
До 11:27

Підтримую. Мукачево.нет піаряться як найпопулярніше медіа Закарпаття. Але ні одне медіа не висирає такі популістичні проплачені статті як ось ці «журналісти»

К
Клоуни

А ви, журнашлюхи чортові, шо вже кривляєтесь? Ви що в релігію тикаєтесь? Журналіст повинен видавати лиш новину, нейтрально, а не висерати свою гівнодумку

Читайте також