Уряд підтримав призначення Ігоря Бондаренка головою Закарпатської ОДА

5
18

Про це після засідання Кабміну заявив представник президента в уряді Андрій Герус, пише "Інтерфакс-Україна".

Раніше Mukachevo.net повідомляло, що сьогодні на засідання Уряду від Адміністрації президента було внесено кандидатуру Ігоря Бондаренка на посаду голови Закарпатської ОДА.

Як зазначив представник Зеленського при Кабміні, Уряд підтримав призначення на посаду всіх восьми нових глав обласних державних адміністрацій, які запропонував уряду президент Володимир Зеленський.

За словами Андрія Геруса, рішення були одностайні, бо деякі члени Кабміну голосували проти всіх кандидатур.

Нагадаємо, на початку червня Володимир Зеленський звільнив Генадія Москаля з посади голови Закарпатської ОДА.

Тимчасово виконує обов’язки голови ОДА Іван Дуран, який народився 21 червня 1971 року на Мукачівщині.

Коментарі

S
strijko

Управляти цілим Закарпатям , то ти не кавіль ладити.Хочеся зазвідати , шо у твому Донбасі робилося щось не так , ош сталася така біда ?Ци кавиль там був лем растворімий,а може советський "Курзуме" дуже любили . Може почитать шо люди за нього пишуть? Не москалём єдинним Закарпаття жевріє

Л
ЛЕВІ

Мене просто доно цікавить чомуууу євреї продаються гоям..це мене цікавить чомуууу???.єврей має дбати впершу чергу про євірея а потім про других..бо всі другі проти євреїв , і цим може закінчитись печально для євреїв

О
Олег

Чому зарплата в конверті??? Підлабузники що нижчеееее... Пояснітьььь чомууу????? Як можна державу обманювати такііііій великій людині???? Чому чому чооооомууу??? І мене не цікавить боооо всюди так... Мене цікавить він! Чому зарплата в конвеееееееерті?????? Відпоооовідайте?

О
Оксана

Нарешті Закарпаття має гідного губернатора. Не заздрість, не плюйте у криницю, з якої питимете. Знаю Ігоря Бондаренка як комунікабельну, енергійну, креативну людину. Подивіться на його кав"ярні - дійсно атфосферні, із адекватними цінами, якісною кавою і смачною власною випічкою. А ще зверніть увагу на те, що персонал кав"ярень незмінний роками. Це багато про що говорить. Успіхів Вам, Ігоре і великого терпіння.

В
Ваня

Це ж якими треба бути не успішними та не щасливими, щоби писати такі негативні коментарі!!! Займіться собою, знайдіть собі цікаву справу, частіше посміхайтеся і не заздріть успіху інших людей!!! А новому очільнику нашого чудового краю бажаю іти тільки вперед разом з громадою Закарпаття і не звертати увагу на тявкання шавок!!!

C
cecslrf

Ой не знаю ,вже був у нас шоколадний король .Шо в нас мало достойних і грамотних людей,шо то не те шо мете!

N
N

П....ц просто. Достойніших людей у нас на Закарпатті немає? Цікаво в скільки обійшлась посада?...

*
*********

ЛЮДИ!Шо ВИ говорите?ДАВАЙТЕ ПОБАЖАЄМО КЕРІВНИКУ НАШОГО КРАЮ ЗДОРОВЬЯ,УСПІХІВ І НАСТРОЮ...Треба допомагати йому раз людина взялася..тіки не "палки в колеса"-як селюки із Куштановиці,Лалова,..Блюковки і др.

ГМ
Голобородько Мойша Моисеевич

Майдаунський клоуне, ти уже пройшов обряд obrezania? Ци там такоє піціцькоє, што не є што й obrezaty?

Ш
шали

Так вiн гомосексуал "бi" или нет ?

М
Майдаун

В 1939 р. в Мукачеві проживало 70% євреїв і вариш процвітав. Марги бандерувські,викидиші гітлера та євреї порівняно з вами аристократи,розумні і порядні люди. Євреї варті поваги,як народ із тисячолітнюв історіюв! Шана євреям!

РШ
ребе Шонико

Хава нагила Давайте возрадуемся Хава нагила Давайте возрадуемся Хава нагила вэ-ниcмэха Давайте возрадуемся и возвеселимся ЗАКАРПАТЦЫ!!!

ІБ
Ігорь Бондаренко

Анатолій Плосков я звісно ціню те шо ти написав.... Але зрозумій ну немож я тобі підняти заробітню плату з 4200 на 5000 ну цеж аж 800гривень....а я піднімаю в рік на 50 ну потерпи трохи... Ще 16років й буде тобі 5000 тимбільше шо ти працюєш лише з понеділка по суботу.... Ну давай так якшо будиш виходити й по неділям то дам тобі 4500!!!! Лише в конверті ну як завжди я всім й плачу зарплату в конвертах....всі на мінімальну оформлені а остальне в конверті яж чесний підприємець всьо в бюджет!!!

ДА
До Анптолій Полосков

Перший жополіз нарисувався. Бо непросто ім'я і фамілія написані. Дораз таких буде ги мурянгів.

В
Вася

Наконец-то зробиться мукачивська обездная дорога.игорь ми верим у вас

Т
Троцкій

Це і коню ясно. Уряд дав Зеленському повний шанс показати як він "зробить це разом".

АП
Анатолій Полосков

Нарешті Закарпаття отримало нового главу ОДА. Справ дуже багато, тому бажаю Ігорю Бондаренко бути незалежним, ефективним, зуміти працювати на все Закарпаття і на кожного закарпатця окремо. В Ігоря є унікальна можливість досягти помітних результатів для нашого краю в найближчій перспективі. Через відсутність потужного об’єднаного закарпатського лоббі як на нашій землі, так й в Києві, накопичено багато проблем, зупинені, призупинені або навіть не розпочаті ті процеси, які вкрай важливі для нашої області. Посада голови ОДА - це в першу чергу величезна відповідальність перед людьми і країною. Впевнений, що Ігор це дуже чітко розуміє, отже давайте втримаємось від огульного критиканства нового губернатора, і будемо разом працювати на розквіт і розбудову Закарпаття! Ігор, я бажаю Вам мужності, мудрості, успіху, добра! Ми з Вами живемо в унікальному і найкращому регіоні України, і нам - кожному на своєму місці - є чим займатися задля нашого Закарпаття!

В
Вася

Тепер будемо бачити у скільки разів збільшиться кількість його кафешок)) Майже буде новий човколадний заїць)))

Читайте також