Уряд вирішив суттєво зекономити у бюджеті 2013 на антипаводковій програмі «Тиса»

12
5

Балога закликає Миколу Азарова згадати 1998 рік і добре подумати.

«Миколо Яновичу, Ви кажете, що бюджет на 2013 рік «максимально економний». Називайте його як хочете, але я Вам скажу, що жоден уряд з 2001 року не «економив» на антипаводковій програмі «Тиса». Якщо Ви, Миколо Яновичу, пам’ятаєте телевізійні кадри 1998 року з повені на Закарпатті, то повинні розуміти, що ні про яку «економію» на програмі «Тиса» мови бути не може», – звернувся політик до екс-прем’єра у своєму Facebook.

«Цього року на неї виділено лише 100 мільйонів гривень з 296. А наступного року передбачено 35 мільйонів зі спецфонду (тобто нічого) з 315 запланованих. «Економія» очевидна. Але залишається питання – якою ціною», – підкреслив Балога.

Коментарі

М
микола

меньше выделят-меньше уворуют.

НФ
Нічна фея

Іване проплачена ти душа тобі лиш язиком плескати всяку пургу!

ІІ
Іван Іванович

Через такі речі потім міністерство і гроші не виділяє. Бо Балога бере і ставить їх собі в гаманець. Думаю на ту тису вже стільки грошей виділили, що там вже не тільки дамбу можна було побудувати, а русло змінити!!! Просто гроші у нас ідуть не на дамбу, а на БУДІВНИЦТВО БАРВИ!

У
Уважний

Інформацію про котру ви кажете і сайт гроші і балога спростували. то не їхні фірми

Ц
цікавий

А як Балога тоді може пояснити, що виділені у минулих роках гроші на протипаводкові системи освоювалися фірмами, які зареєстровані на родичів Балоги? А екс-міністр говорить про недофінансування. Можливо, фірми близькі до Балоги "виграли"тендер на освоювання коштів на декілька років вперед, тому тепер і піднімається шквал критики зі сторони Балоги на Уряд.

Читайте також