Уряд: Закарпаття - найбільш кримінальна область країни

8
6

Про це йдеться у звіті Кабінету Міністрів за підсумками першого півріччя 2013 року, який розіслано всім урядовцям та передано в регіональний відділ Адміністрації президента.

Так за одним з 8 критеріїв - рівнем злочинності - Закарпатська область опинилася на самому останньому місці. Не виключено, що це пов'язано з скандальними підпалами авто, про які говорять вже на державному рівні.

Крім того, зауважимо, що Закарпатська область - у 5-тірці аутсадерів за усіма 8 критеріями. Більше про це читайте у матеріалі: Закарпаття серед аутсайдерів за перше півріччя 2013. Ледида під загрозою відставки (ДОКУМЕНТ)

Коментарі

В
Відвідувач

Рівень злочинності високий... і це факт. Підпали машин не беремо в розрахунок взагалі, бо палять автівки тих, хто їх заробив на хабарах або на криміналі. А от ДТП і "світлини" за участі представників влади різного рівня - то Закарпаття мабуть на першому місці. Такого "бєспрєдєла" напевно ніде нема!

О
Оглядач

Дивно, але аналізи за неповний 2012 р. Ще б за 1997 добавити.

ІІ
Іван Іванович

Дана інформація з резурсів контрольованих сімєю Б, лунає вже з моменту призначення Ледиди! Заважає пан Ледида комусь урядувати, ось тому таке і розпоскають.

О
Очевидець

Так Ледида з цим бореться..., суддям на п"янках галстуки ріже.На одному з таких обрізань, сам присутній був. Цирк!

7
777

ХА-ХА-ХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Азаров это придумал чтобы отвести людей от реальности!

К
Квася

Дурня якась, явно щось перекрутили і подали у невигідному світлі. Найбільш криміногенними є урбанізовані південно-східні області.

Читайте також