Уряд затвердив перспективний план Закарпатської області (Список)

13
6

Сьогодні Уряд схвалив ще п’ять перспективних планів формування територій громад Волинської, Кіровоградської, Полтавської, Чернігівської та Закарпатської областей. Таким чином уже 17 областей мають перспективні плани.

У новому затвердженому перспективному плані, як приклад, до Мукачівської ОТГ входять: Дерцен, Жнятино, Завидово, Залужжя, Ключарки, Лавки, Макарєво, Нижній Коропець, Нове Давидково, Павшино, Пістрялово, Форнош, Шенборн, Яблунівка.

Що стосується Ужгорода, то він залишається один.

Нижче пропонуємо переглянути повний список громад, і які села до них входять:

Коментарі

Р
Русин

Знаємо ....що хорошу людину "крисою" (пацканом - підкарпато-русинський діалект) , не назвуть !

Ю
ю

Крыса( пацкан) валера-це фiзичний i моральний гомiк ! В нього духовний наставник такий, як i сам валерка, який полюбляе хлопчикiв ! Тому цей штрих апрioрi нiчого корисного не зробив для золотарева ( звiдки вiн родом) , так само i для Ужгороду ! Це паршива крыса вiд якого в людей iz Золотарьова рвотний рефлекс при одному словi пацкан !!!

К
Копачанин

Такі пропозиції тільки долбодятел міг вгнести. Коли у Копашнові були громадські слухання? Що вто за мудак запропонував приєднати Копашново до Золотарьова? Навхтема ми були разом із Селищом і Нанковом, недавно ще одна середня школа для цих трьох сел діяла. Пак із Копашнова до Золотарьова даже возової дороги нема, а колись побудована ще чехами в сторону Драгова практично непроїздна. Що Пацкан за украдені гроші цю інфраструктуру вирішить. Друге. Просьба до адміну - назвіть поіменно ту "експертну раду", що вносиила ці пропозиції, оби люди хоч знали кого у писок бити треба.

Ж
Житель

Бо люжи то для них марга, перебачте штом так написав

П
Пох

Нахер кольчинови пузняківці грабово, тростяниці? Не ліпше до вариши приєднати? Чому людей не звідаєте.? А що хочете то і робите

Р
Реформатор

А де реєстраційний номер? дата? це липа.. старий план!)

Читайте також