Урочисті збори з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

9
0

відбулися в Мукачеві

До 18-ї річниці виводу радянських військ із Афганістану у залі Мукачівської райдержадміністрації відбулися урочисті збори з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Організаторами заходу виступили Мукачівська районна державна адміністрація та Мукачівське районне товариство воїнів-ветеранів Афганської війни „Шураві”

Зі словами вдячності і поваги зверталися до запрошених воїнів – афганців голова Мукачівської районної ради Василь Бігунець, військовий комісар Мукачівського об’єднаного міського військового комісаріату Олександр Слюсаренко, голова районного товариства воїнів-ветеранів Афганської війни „Шураві” Віктор Сулима, директор санаторію „Перлина Карпат” Степан Сікора. До 18 - річниці виводу військ із Афганістану пан Сікора надав 4 путівки для безкоштовного оздоровлення ветеранів у санаторії.

Перший заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Василь Пашкуляк за високий професіоналізм, активну громадську діяльність, особистий вагомий внесок у вихованні молодого покоління нагородив пам’ятними грамотами і подяками учасників бойових дій. Також 6 матерів та вдів загиблих отримали від районної влади грошову допомогу у сумі 200 грн.

Також 50 воїнам – афганцям надано матеріальну допомогу - по 100 грн. за рахунок програми підтримки Мукачівського районного товариства воїнів - ветеранів Афганської війни „Шураві”.

Нині у районі проживає 199 учасників бойових дій у Афганістані, 26 – з них інваліди.

Повідомили ЗІА "ПРОСТІР" з сектору зв’язків з ЗМІ, громадськістю та з питань внутрішньої політики апарату Мукачівської РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також