Усе в одному місці: Де економно зібрати дитину до школи у Мукачеві (ФОТО)

27
0

Mukachevo.net вирішило дізнатись у одному із найбільших магазинів із товарами для дошкільнят та школярів "Світ канцелярії", які варіанти є для підготовки до навчального року.

Липень та серпень - активна пора для батьків, які збирають дітей до школи. Як розповіли нам у магазині "Світ канцелярії", щоб зібрати дитину до 1 вересня доведеться на портфель та канцелярію витратити близько тисячі гривень, адже ціни на портфелі із ортопедичними спинками стартують від 500 гривень.


Хоча є й дорожчі моделі. Всього у "Світі канцелярії" понад тисяча різних портфелів відомих торгових марок. Найбільше користуються популярністю фірми "Kite" та "1 вересня". Усі портфелі з 1 по 4 клас зараз із світловідбивними елементами.

Зараз у магазині діє акція - від мінус 25 % на портфелі минулорічних колекцій. А для тих, хто куплятиме новий рюкзак колекції 2021 року - магазин дарує канцелярії на 10 відсотків від вартості портфелю!

Зошити, ручки, пенал та з дрібним приладдям можна купити за 300-400 гривень.

У магазині також є великий вибір іграшок, книг, товарів для рукоділля, офісу.


Магазин знаходиться за адресою: м.Мукачево, пл.Федорова, 6 (0-вий поверх ЦУМу). Ось посилання на інстаграм "Світу канцелярії".



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також