Усі депутати ОПЗЖ мають піти з Ради, - Данілов

9
0

Про це в ефірі телемарафону Єдині новини повідомив Секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи питання позбавлення депутатських мандатів Віктора Медведчука, Андрія Деркача, Тараса Козака та Рената Кузьміна.

Зокрема Олексій Данілов зазначив, що представники ОПЗЖ у Верховній Раді повинні піти з парламенту, оскільки саме вони привели в Україну війну, лобіювали інтереси РФ, а серед колаборантів в різних регіонах найбільше представників саме цієї політичної сили.

Якщо по справедливості, беріть список ОПЗЖ і вони всі мають покинути Верховну Раду… Це люди, які привели до нас сюди війну, люди, які постійно дбали тут за інтереси Російської Федерації, для яких путін був кумиром. Що вони роблять у Верховній Раді України, коли йдуть кровопролитні бої за нашу Україну, мені важко сказати. Я взагалі вважаю, що жоден з них не має права, принаймні морального, на сьогоднішній день знаходитись в межах Верховної Ради України", - наголосив Данілов.

Він додав, що це проросійська партія, яка заводила "рускій мір" в Україну, тож народні депутати мають відповідально ставитись до цієї ситуації і розуміти, з ким вони мають справу. Данілов наголосив, що 30 років в державі закривали очі на прихильників РФ і зараз неприпустимо залишати ситуацію, як є.

"Всі депутати ОПЗЖ мають піти з Верховної Ради", - вважає Секретар РНБО.

Відповідаючи на питання щодо колаборантів, Данілов нагадав, що СБУ наразі активно виявляє їх.

Нагадаємо, в п'ятницю 13 січня, Рада позбавила мандатів Медведчука, Козака, Деркача, Кузьміна та Аксьонова.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також