Усі КПП в межах Закарпаття розблоковані

6
26

Про це повідомили у Відділі комунікацій із ЗМІ Адміністрації державної прикордонної служби України.

За даними, які надають прикордонники, усі під’їзні шляхи, які ведуть до пунктів пропуску і які були перекриті учасниками акції протесту на автомобілях іноземної реєстрації, повністю розблоковано.

Зараз роботу усіх пунктів пропуску на ділянці західного кордону нормалізовано.

Нагадаємо, ще вчора під’їзд до 2-х пунків пропуску “Малий Березний” та “Ужгород” блокувались учасниками акції протесту.

Блокування руху відбувалось учасниками протесту через те, що законом була скасована пересічка. У ДФС оприлюднили нові правила переміщення через кордон авто на іноземній реєстрації. Це викликало велике обурення серед водіїв авто на іноземній реєстрації.

Коментарі

Р
Редакція

Іван на теслі марія голесо. Коментарі написані з одного IP адреса. Ваш адрес уже переданий в СБУ, по закону воєнного времені до Вас буде примінений рострел. Такшо думайте што пишете. ІР адрес, це адрес редакції (Балога нет).

А
Авто

До “Івана на Тислі 1000”.Бик тя справив.Блін задолбало оце бидло!Шара в тебе в черепнуй коробці.Блювото,люди і за тебе мерзнуть.Бо такі,як ти хитроу€бані перші полізуть скуповувати шарові “євробляхи”.Тобі не капіталізм,не комунізм,тобі треба будари чистити!

ІН
Іван на Тислі 1000

Голесо чуєш ти бику то із тебе комунізм не вийшов щи...привикли всьо на шару як в СССР. Людям їхати треба а такі як ти шаровики границю блокірують бо хочуть і дальше шару

Г
Голесо

Злорадство,зависть,ненависть до багатсва)))класні Ви пасажири))Комунізм з Вас щи не уйшов)Пак не звідайте чого так ся жиє!Комуністів кинули у рамки капіталізма,комусь всьо,комусь-запах от того))) Ха-ха-Бо комусь "бізняк" перекрили?!))Люди які заробляють гроші,то не хаха!Коли кось тягне гроші,на Вашу тереторію,йому памятник треба класти і медалі вішати,бо тим самим держить Вас...!Межи 10 багатима сусідами,Ви будете тоже такима,межи 10-ма бідними,ви будете жебраком! Номера розрішать,іх коло2 міл,кось на тому заробить голоса,ростамажоватися нико не собираєся))Бо то обдираловка)300$ з капота,без возраста)) Товстий Іване пів Ракошина на номерах,і собі купиш,не рубай дерево на якому сидиш))) Марія яка Вам разниця "уткі" у них гроші?!они заправляють кораблі своі,з тих гроши Вам декретні нарахують))))

А
Авто

Дай Бог вашому дитяти і Вам здоровля.Злоба передасться і дітинці,а то неє добре!

М
Марія

А я у декреті.

А
Авто

Марія,а тобі де платять?Що маєш час моніторити кожну новину і бризгати жовчю?

М
марія

Букі Тувстий Іван Ракошинський согласна з вами.Подивіться скільки они уже стоять,кажуть ниє у них грошей,а звідки будуть ?Они што нигде ни роблять ,ци усі відпуск узяли?

ІН
Іван на Тислі 1000

Ідіть лем ви красно на ростаможку. Не мішайте мені по сирйозним ділам їздити через границю

ТІ
Тувстий Іван Ракошинський

І мутняки усякі шо цігаретлики і всяку другу нечисть возили та рішили у активісти записатися. Побастовати мало.

Б
Букі

Перші протестувальники і активісти то ті бариги які машини із Польші і Чехії приганяли! Бо у них бізнес став тепер! Накрилися ваші бізнеси

ДГ
До голесо

Рішавуть в прямому ефірі. Ха ха ха Доста Закарпаття. Ха ха ха. Я вже собі це уявив))) Не смішіть мої папучі ))) Рішали. Перекрили їм бізняк по перегону і перепродажі євроблях лохам та кіпішують.

А
Авто

Голесо,дякую за інфу.Чесно кажучи,розочарувався я!Та і підтримки,окрім зацікавлених не бачу.Якщо судити по коментарях,то взагалі за народ обідно,плюс іще отой клятий ВС.Пам’ятаю,як я рвав жили за бензиновий протест,а наразився на образи!Вообщем печалька!Може пройде!Майтеся фест!

А
абориген

Хлопці,не ідіть на мирову з сею злодійською владою,шкода,што я уже старий,но підтримую ВАС.не здавайтеся,бо ися ненаситна жидня нас погубить!

Г
Голесо

Авто,не видися на них!)) Люди там тоже не желізні,треба і домів сходити...плюс погода((комусь ВСна мозги давить,но отступати не збираутся,побзирайте організацію"доста-закарпаття"там тепер рішають шо робити дальше...іде у прямому ефірі!

С
Саша

Брехня! КПП черги машин куча!

Я
Я

Ахахахаха терпилы!! Вы имеете то что залуживаете! Бунтари!!

А
Авто

Не привіз, бо я не нуланд!То для тебе важко зрозуміти?

Т
Троцкій

До Авто - а ти чому не привіз печеньки? Все нуланд чекаєш?

А
Авто

На 2 дні,кажеш вистачило?Печеньки нуланд не підвезла.І американці не збирають совбез ООН про тиранію!

9
911

До Іван з Києва. Майже прийшли з воєнкомата з повєстками - як хотіли начати виписувати, та вже нікому боло бастовати...Повтікали..)))

2
228

Убля щи стоить перше м видив

Б
Букі

Ганьба і сміх! На 2 дні вас хватило?Настоящі бунтарі!

Б
Букі

Усі рванули розтамажоватися!

IZ
ivan z kieva

штося стало де усі???????????

IZ
ivan z kieva

??????????? деся діли ??????????

Читайте також