Усі подробиці про візит Володимира Рибака на Закарпаття

4
3

У розпорядженні Мукачево.net опинився фактичний план перебування політика з робочим візитом в області.

Володимир Рибак прилітає о 9:00 в середу, 25 вересня. У якості супроводу за головою Верховної ради закріплені Олександр Ледида і Володимир Закурений.

О 10:00 Рибак має оглядати митний пост "Ужгород", який оновили у 2008 році, коли губернатором був Олег Гаваші.

О 11:30 Рибак візьме участь в нараді з головами РДА та представниками органів місцевого самоврядування. Опісля буде нагороджувати грамотами Верховної Ради. За інформацією Мукачево.net, у списку претендентів на відзнаку - виключно партійці-регіонали. Так планується нагородити: Ігора Свища (засутпник голови ОДА), Станіслава Сухана (голова Іршавської райорганізації ПР), Василя Щура (голова Міжгірської ПР), Володимира Суліму (керівника депутатської групи тушок в облраді "За розвиток Закарпаття").

У четвер, 26 вересня у Володимира Рибака - партійний день на Закарпатті: він візьме участь в урочистому прийнятті до лав ПР дерслужбовців.

Коментарі

ИП
Имя пользователя

Сухану треба давати грамоти за те - що, коли нікому земельні ділянки недають, а він собі якимись чином біля Іллари взяв землю і будує щось уже ) Тай не тільки біля Іллари )! дякуємо Пане Станіславе за тещо даєте вказівки вчителів звільняти з роботи якщо у вашу партію Риговонів невступають - і від лікарів також спасибі! Смівуться з вас люди, ітак по свому будуть голосувати! Можете з Колбасов алкашом руки пожати!

С
свой

А Щуру за що, а напевно за то, що землю прибрав собі не міряно, лобіює свій сімейний бізнесок і заробив у 30 років на Порша джипа і з братком бандітом який витворяють. Свой в регіонал

ОЗ
Олена Зарічовська

Міг би Сухана нагородити на Іршавщині, ми парадички підготували.

Читайте також