Усі подробиці затримання директора Закарпатського облмуздрамтеатру на хабарі (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

4
16

Як стало відомо, розмір хабара склав чотири тисячі гривень.

Сьогодні, 18 квітня 2016 року,  військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону спільно з працівниками УСБУ в Закарпатській області зафіксовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди директором Закарпатського обласного державного українського музично-драматичного театру.

Грошові кошти у розмірі 4 тис грн. від військового комісара Ужгородського ОМВК підполковника Ж. мали стати як розрахунок за надання приміщення театру для проведення урочистих заходів з учасниками АТО.

Частина хабара – 2 тис грн – виявлена і вилучена під час огляду місця події. На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії.
Посадовець М. затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення правопорушникупро підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

Коментарі

Л
Л

До всіх, хто тут сміється над розміром хабара - я вибачаюсь, але для середньостатистичного державного службовця це більше як дві місячні заробітні плати.

Г
гостья

а прокуратуре нечем заняться так они драмкружки трусят. Займитесь КЭЧ что ли и заведующими военных общежитий. Там людей на улицу выкидавают, а они 4000 грн поделить не смогли ПОЗОР

Г
гостья

а реально и смех и грех....Петросян курит в углу. Подумать только ВОЕНКОМ дает взятку директору драмкружка.......позорище. Придумали бы чтото посерьезнее что ли

Г
гостья

)))Это военком зарплату ему выдал для артистов, которых оно наеб..ло с деньгами много лет))))))ггг

1
123

Так, все-таки це хабар чи розрахунок за надані послуги? Офіційна оренда приміщення була б напевно набагато дорожчою. І чому не затримали того, хто давав хабара?

К
КГБ

http://ua-reporter.com/novosti/165811 Ось цей герой

А
Андрій

УСБУ знов показало шо вони не зря працюють, доки пацани воюють вони "страшних" хабарників ловлять. Браво Сиротам Бідної України!

А
Аватар

Ну це просто сміх!!! Військовий комісар Ужгородського ОМВК підполковник Ж. дає хабар директору театру аж 2000 грн. і на слідуючий день за проявлену кмітливість у боротьбі з корупцією отримує полковника. Анекдот по-закарпатськи.

Д
Добрый

Дурня натуральная. Требовать взятку у военкомата. Для этого нужно быть кретином, дебилом и зеброослом одновременно. Попахивает жирным фейком! Ну была команда для сми о борьбе с корупцией - вот и борются.

А
Анна

Краще би написали в яких будинках живуть судді і прокурори, на яких машинах їздять вони та їхні діти, на яких океанах проводять відпочинок. Куди діваються гроші, што мають іти в ато.крадуть мільйони, а тут проблема на весь варош - за дві тисячі.

А
ато

та шоб усім кого кортить брати і чешуться руки на отримання хабарів було так "добре" як тому від кого вимагають чи створюють проблеми на голому місці задля власної вигоди і збагачення. Тим більше сорому не мав директор, коли мова зайшла за заходи повязані із АТО. Блюзнірство.

K
karl

Усьо правильно Клара. Люди скидуються для АТО, а тут якийсь на гроші АТО позарився.

Г
Галя

А посадовця Мукачевского водоканалу чому не притягнуть до вiтповiдальностi, котрий отримав хабар 4000 , чи кось го кришуе

В
віталька

А таке питання-22 лютого цього року в ужгороді на передачі хабаря в доволі великому розмірі затримали голову мсек Тупиця І. Все було задокументовано і зафільмовано. На даний час цей пан ...вийшов з відпустки і НАДАЛІ продовжує "працювати" і займатись побором хабарів. Риторичне питання-хто залишився лохом ?

C4
camry 40

найшли козла отпущенія

В
ворюга

Ето просто смешно 4000 тис. гр.. Четыре тысячи КАРЛ!!!!!

Читайте також