Усіх ужгородців планують перевести на "водний графік"? (ПРОЕКТ РІШЕННЯ)

8
7

Завтра на засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради розглядатиметься питання про графік подачі води абонентам Ужгорода.

Проект рішення розмістили на сайті Ужгородської міської ради. Зокрема, у ньому йдеться про  затвердження графіку постачання питної води для усіх (!!!) абонентів. Таким чином виходить, що усе місто води отримуватиме тільки у певні години.

Якщо проект рішення підтримають, то буде затверджено графік подачі питної води для всіх споживачів у місті Ужгороді наперіод з 01.01.2013 до 31.12.2013 в такі години доби:

з 6.00 до 9.00 год. з 12.00 до 14.00 год. з 18.00 до 23.00 год.

У періоди високої мутності води у каналі та при аварійних ситуаціях, що є форс-мажор ними обставинами, які викликають зменшення подачі води, дозволяється незначне відхилення від дотримання затвердженого графіку подачі води у місто.

                           

Нагадаємо, що головною з обіцянок мера під час виборчої кампанія було введенення цілодобового водопостачання у місті. 
 

Коментарі

Ю
Юрко

Дивіться, щоб у Вас не підвищився рівень інфекційних захворювань. Люди ви що? Як можна позбавляти життя? Вода це ж життя!!!

ДК
для Катрин

с 2008 года в Ужгороде вода по такому графику,ты тут немножко заседелась. "я точно шо поїду звідси подальше! ".Точно-счастливого пути.

А
А

Внимательно читайте ПИТНОЇ-Люьая лаборатория опредилит -то что течёт из крана вода техническая Грамотный юрист зделает так что эта затея обернётся много миллионными компенсациями

К
Картин

БРЕД!!!БРЕД БРЕД БРЕД! якшо так зроблять, я точно шо поїду звідси подальше! нас хочуть перетворити в село! ЦЕ ВЖЕ ВООБЩЕ БРЕД ПОВНИЙ!

Ж
жопа

похуй

L
lost

они шо бля охеріли????

М
Микола

Графік згідно Правил водозабезпечення встановлюють тільки на 1 місяць! а тут вже роками живимо з графіком. Місту - ПОРЯДОК!

Читайте також