Установа виконання покарань у Закарпатті отримала нового керівника

11
0

Особовому складу відділу Державного департаменту України з питань виконання покарань в Закарпатській області заступник голови державного департаменту України з питань виконання покарань Сергій Зінченко представив нового керівника. Ним став 38-річний майор внутрішньої служби Михайло Соханич.

Присутній на представленні голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида сказав, що кандидатуру нового очільника ЗУВК серед інших він вибрав особисто, і вірить, що Михайло Іванович виправдає його сподівання. Привітали Соханича з новим призначенням і прокурор Закарпатської області старший радник юстиції Анатолій Петруня, начальник ГУ МВС України в Закарпатській області Віктор Русин, а також благочинний м. Ужгорода настоятель Святопреображенського храму протоієрей о. Іоан Моланич.

Михайло Соханич подякував за привітання та довірену йому посаду й пообіцяв працювати так, щоб не було нарікань на його роботу

Довідка

Народився Михайло Соханич 1972 року. В 1987-1991 рр. навчався в Стрийському технікумі механізації та електрифікації сільського господарства; з 1991-го по 1993-й проходив строкову служба в армії. 

Із 1994 по 1999 рр. працював водієм-експедитором на ПП, менеджером на дочірньому підприємстві, контролером СІЗО; з 200по 2006 рр. - інспектором з режиму охорони СІЗО, згодом старшим інспектором; в.о. головного спеціаліста з діяльності кримінально-виконавчої інспекції. Водночас здобував вищу освіту на юридичному факультеті Національної юридичної академії України ім. Я. Мудрого з слідчо-криміналістичної спеціалізації.

Одружений, має двох доньок.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також