Увесь понеділок 128-ому бригаду під Дебальцевим обстрілювали градами, смерчами та ураганами

9
6

Після відносно спокійних виїідних терористи перейшли у наступ, розповіли Мукачево.Net солдати з 128-ої гірсько-піхотної бригади, яка у мирний час дислокується на Закарпатті.

Увесь понеділок, 20 жовтня, починаючи ще з ночі проходили жорстокі обстріли під Дебальцево. Основний напрямок ударів - Нікішино. Але обстрілювалися й інші блок-пости та навіть базовий табір під Дебальцево.

Якщо раніше обстріли  велися зі стрілецької зброї і зрідка з мінометів, то зараз вже "Град" не так лякає, оскільки почалися обстріли "Смерчами" та "Ураганами".

Хлопцям забороняють відповідати вогнем, лише оборонятися у випадку безпосереднього контакту з ворожими групами, які почали спроби атакувати (групами по 30-40 чоловік). Про загиблих невідомо, але є багато поранених.

Основна мета цих атак - взяття військових підрозділів в Дабальцево в котел, розповіли військові.

Мукачево.net

Коментарі

Ю
Юрій

як то забороняють відповідати вогнем? на хлопців лють вогонь а нашим їм не можна відповідати?????? ті керовніки там взагалі без розуму вже?!

ЗМ
за мир

то перемиря , на руку тим , щоб наших хлопців перебили, щоб менше було і не хотіли другі йти, кошмар нашим не стріляти, а ті із всього шо мош стріляють. шкода хлопців, за чиїсь інтереси убивають їх , а в худшому случаї стають інвалідами .А у нашій державі про них потім забудуть, як забули про багато таких історій.

1
1

Ответка должна быть, и жесткая. Но не надо ее просто в СМИ освещать...

В
Виталий

Та научились уже наши прятаться от градов,приспособились по звуку долетающих снарядов.

Т
Т

Ну да, не отвечайте что бы перебили и взяли в котел реально... ДА ВАЛИТЬ НАДО КАКОЕ НАХ ПЕРЕМИРЬЕ. Перемирье это когда обе стороны не стреляют, а так стрельнули Ураганом - ОТВЕТКА УРАГАНОМ ТОЖЕ!

О
олег

после обстрелов из града нет погибших? ну нельзя же народ считать лохами

Читайте також