Узбецький сум замість форинтів: румунці вдалося видурити в угорців півмільйона євро

10
0

З 2019 по 2020 рік одній румунці вдалося обдурити кількох громадян Угорщини на загальну суму понад 565 тисяч євро (200 мільйонів форинтів). Жінка діяла нахабно і у присутності багатьох свідків, тому жертви шахрайства і втратили пильність.

Крадіжка грошей - найшвидший спосіб стати багатим. Поки вас не спіймають. Румунська жінка вибрала саме цей спосіб. І двічі їй цей вдавалося. Утім третя спроба виявилася невдалою.

43-річна В. Флоріца видавала себе за представника італійського бізнесмена та використовувала англійські та італійські номери телефонів.

Востаннє вона зателефонувала власнику великого будинку, що продається у Будапешті. І попросила у нього майже 200 тисяч євро за посередництво. Сторони домовились зустрітися в грудні 2020 року в офісі адвоката у Будапешті. Жінці під час переговорів показали конверт, повний євро на суму близько 70 мільйонів форинтів.

І тут сталася магія. Жінка ніби випадково поклала конверт у свою сумку. Але потім вибачилася і швидко повернула продавцю нерухомості. І швидко поспішила на вихід, де її чекало таксі.

Такий раптовий від'їзд видався підозрілим, тому адвокат та власник нерухомості вирішили перевірити конверт з грошима, де виявили банкноти національної валюти Узбекистану. Що, звичайно, коштувало набагато менше. Продавець будинку негайно побіг за жінкою і встиг зупинити її до прибуття поліції. Конверт із 200 тисячами євро був знайдений у таємній кишені її сумки.

Згідно з повідомленням поліції, цей злочин не був її першим в Угорщині. Раніше вона вже двічі зуміла виманити по 200 тисяч євро для посередництва при купівлі двох промислових майданчиків. Обдурені бізнесмени виявили у конвертах папірці, розрізані на шматки. Жінка при цьому призначала зустрічі у Римі з продавцями нерухомості, перш ніж попросити гроші. Тепер її було арештовано, і справу передано до прокуратури.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також