Уже не Facebook: Популярна компанія змінює назву

3
9

Про це повідомляє засновник Марк Цукерберг під час презентації 28 жовтня.

Компанія Facebook змінює назву на Meta за повідомленням з четверга 28 жовтня. Про це йдеться у презентації Марка Цукерберга під назхвою "Connect 2021: Наше бачення метасвіту"

За словами Цукерберга, компанія об'єднує усі додатки та технології під одним новим брендом.

Meta буде і надалі працювати над соцмережею Facebook, а також сервісами Instagram і WhatsApp, паралельно з цим розробляючи "метавсесвіт". За словами Цукерберга, компанія хоче асоціюватися з "метавсесвітом", а не лише із Facebook.

За задумом, соцмережа перетвориться на онлайн-світ, де за допомогою засобів доповненої та віртуальної реальності люди між собою взаємодіятимуть на відстані з ефектом максимальної присутності. Пише Громадське.

«У майбутньому ми не будемо просто зідзвонюватися — ваша голограма, приміром, зможе сісти на мій диван, або ж я як голограма сяду на ваш. І буде таке враження, наче ми в одному місці — хоча ми й будемо в різних штатах чи на відстані сотень, тисяч миль», — розповів Цукерберг.

Соцмережа в останні роки активно вкладається в технології доповненої та віртуальної реальності. У 2019 році вона придбала розробника VR-окулярів Oculus за два мільярди доларів. У вересні того ж року Facebook оголосила про наміри створити нову платформу Horizon — це віртуальний світ, де можна стати 3D-аватаром.

Корпоративна структура компанії не повинна змінитися.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

,
,

На скільки мені відомо то Путін зробив корона вірус

В
Вася

Тому чекайте від мене чергову порцію гону про амерів, ілюмінатів, глобалістів, секретні бактеріологічні лабораторії, підконтрольні берегівському табору, і нетрадиційні сімейні цінності Орбана і Сінь Дзінь Піня.

В
Вася

І цей набутилений любитель бояришніка (і водки "Путінка") - це звісно ж я, Вася Дерьмoїдов, він же 1, 111, 000, 555, 666, 999, 4545, 333, -1-1-1-, Радар, Святослав, Айно, Треш, Ноо, і т.д.

В
Вася

Знову сюди заліз майданутий набутилений любитель бояришника.

W
winkelschleifer

дуже інтересно було читати, але ні фіга не порозумів........

ДН
до нижнього

Біомасинець Донижньодописовий, знову сам з собою вадишся? Геть з сайту, нарколига!

Д2
До 23:07

Д€біл знову тут як тут . Вечірня зміна ?

АА
Алозой Адольфович

Знову алкорусуни , знову палинка , знову упоротий Агностик Донижньодописович Біомасинець (він же Адольф Алозоєвич , Справедливий , РУСИН і т. д.) сюди лізе ...

АА
Адольф Алозоєвич

Знову жиди , знову павутиння , знову маніпулювання біомасою....

Читайте також