Уже рік ужгородськими клубами гуляє транс (ФОТО)

70
2

Рівно рік тому в Ужгороді серйозно взялися за просування транс-музики. 23 лютого обласний центр вперше почув про промо-групу Trance emergency. Дуже скоро про неї дізналася і вся країна.

«Почалося все з мого виступу в одному з ужгородських нічних клубів на вечірці «In Trans we Trust», – розповів в порталу «Мукачево.net» організатор промо-групи Євген Гук. – Там я познайомився з Антоном (він же dj ToXa – ред.). Тоді і прийшла в голову ідея створити такий рух. Почали шукати однодумців. Тоді Тоха привів до мене дівчинку, яка грати не вміла, але обожнювала транс. Нею була наша CatRina. Її я і навчив грати».

Пройшов рік. За цей період група вже відкрила ужгородській публіці короля теч-трансу в Україні Тиграна Оганезова, проект Smart Apes та талановитого транс-продюсера Тараса Базеєва, трек якого в рейтингові на «бітпорті» зміг посунути тільки DJ №1 по версії DJ MAG, Armin van Buuren.

За перший рік існування промо-групи на хвилях закарпатського радіо-простору з’явилося радіо-шоу Trance emergency radioshow by X-elent. Цей продукт вже встигли високо оцінити провідні саунд-продюсери України, визнавши його одним з найякісніших у Західній Україні.

А на вечірці на честь дня народження, що відбудеться цієї п’ятниці в одному з нічних клубів обласного центру перед гурманами трансу виступлять спеціальні гості – «Progressiver» та Taras Bazeev. Організатори запевняють: коли за пульт стають хтось з цих ді-джеїв, слід запасатись RedBull’ами, інакше на танцмайданчику просто не встояти.

Коментарі

А
Андрюха

Супер стаття!!

Т
Тарас

Кул!!!!:)

Читайте також