Ужгород долучився до всеукраїнського антигейпараду (ФОТО)

12
8

Сьогодні в обласному центрі відбулася маніфестація «Ні гендерній ідеології та гомосексуалізму».

 

Кілька десятків людей зібралися на площі Поштовій, а згодом пішли містом з плакатами, які закликають заборонити пропаганду гомосексуалізму.

Акція відбудеться одночасно у 16 областях України. Про ценапередодні  розповів Роберт Йовні, Президент Закарпатського обласного благодійного фонду «Нове покоління», член Громадської ради при Закарпатській ОДА.

Окрім плакатів і транспарантів маніфестанти несли символічну труну з надписом «Український народ», поряд з нею крокував чоловік в костюмі смерті з табличко «Гендер». 

Коментарі

H
HolyGlorius

Бліать, у нас презік - п.і.д.а.р, а вони з геями борються...

Р
РОБІТНИК

У Києві геям накостиляли дивись укрправду

.
...

У Раді у Києві, там кожний день чкийсь Гей- парад, і нікого це не турбує. Як добре, що Київ далеко, а то б демонстрації були б кожний день. :-)))))

П
Петро

Гей парад помітили. А чому не згадав ти про акцію опозиції. Невже Вам байдуже, що робила опозиція того дня, виступаючи проти політичних репресій в Україні? Можливо гей-парад важливіший, адже організатором виступава громадська рада при облдержадмінітрації? ЧЯи не так Геї????

ОП
Очевидець параду

Бляха-муха! Давайте боротись з гомосексуалізмом. Геї винні в курсі долара, в мізерних заробітних платах, голодних пенсіонерах, алкоголізмі, наркоманії (особливо дітей). Враження що в Україні проблем більше не існує! Подумали б краще про політиків, на кшталт Януковича, корумповані правоохоронні органи та освіту, а потім, як, цивілізована, успішна країна влаштовували би мітинги проти чи за гомосексуалізм, расизм, релігійні погліди, аборти та інше.

В
Витя

Геев надо вывести всех на отдельный остров!Пускай там размножаются!В Ужгороде в отеле "ПРАГА" для них даже отдельные услуги и номера сделали

Д
Дулин

Вон оно че... Надо было провести еще и под ОДА, хелательно в будний день, там этой гомосятины полно

Я
Я

Молодцы!!! Была б в Ужгороде, присоединилась бы к ним. Нация должна быть чистой. Дети должны воспитываться в нормальном обществе. А геи пусть живут себе как хотят, но не кричат об этом везде и всюду, и не гордятся своим статусом. Гомосексуализм - это болезнь, болезнью кичиться не стоит...а тем более популизировать ее в обществе и навязывать на нее моду.

Читайте також