Ужгород, Мукачево та Хуст отримали по мільйону на енергозберігаючі технології

10
1

Сьогодні, на сесії Закарпатської обласної ради чимало дискусій викликав проект змін до Програми енергоефективності та енергозбереження.

Депутат Ернест Нусер запропонував зробити такі проекти пріоритетними, адже нині ситуація з постачання блакитного палива в країну не проста. Також суперечки виникли щодо додатку до рішення з переліком об’єктів, в яких  мають проводитися заміни котлів. На думку депутатів  те, що його хочуть хочуть нав’язати  без обговорення – неправильно.

Депутат Максим Хохлов зазначив, що в переліку нема об’єктів на Рахівщині та Іршавщині. До обговорення долучилися депутати Віктор Ледіда, Андрій Сербайло, Мирослав Білецький, Михайло Попович. Голова облради  Іван Балога запропонував  затвердити перелік об’єктів згодом, за участі депутатських комісій. Депутати підтримали пропозицію.

"По мільйону гривень було виділено і для міст обласного значення Ужгород, Мукачево та Хуст за енергозберігаючі технології.   Врешті-решт компроміс з більшості питань вдалося досягти", - зауважив голова облради Іван Балога.

Коментарі

Е
енергозбереження

інтересно у чий жеб пішли ці міліони

Читайте також