Ужгород оголошує загальну мобілізацію (ФОТО)

10
4

На площі поки зібралося до 100 студентів, але люди постійно прибувають.

Також, організатори кажуть, що до площі рухається колона студентів. Коли людей стане більше, студенти рушать ходою по тих навчальних закладах міста, де студентів ще не відпустили. Розпочнуть з музучилища. Потім відвідають художній інститут. Далі підуть у культосвітнє училище та іншими закладами.

Всіх охочих просять записуватися в наметі на площі для поїздки на Київ.

Другий мітинг відбудеться о 17.00.

Коментарі

П
Петр

До "читач", це яких змін? після майдану ми станемо південною кореею чи японією? чи навіть польщей? чи хоча б росією за ВВП на душу населення? ми станемо багатшими? ми будемо розвиватися з тією опозицією яка була у влади 5 років разом з Ющенко ви гарантуєте? можна вас буде привести до відповідальності якщо цього не вдасться? ви відповісте за свої вчинки сьогоднішніх днів перед нашими дітьми?

Л
Лю

Тарас,бо крим молоди нихто не пиде... нихто не кине роботу

Ч
читач

А ви не припускаєте, що більшість з молодих людей мають певний досвід і розуміння ситуації, активну громадянську і суспільну позицію? У всі часи студентство було рушієм для перетвореннь. Так, гарячі голови, але загалом щире серце і впевненість у своїх силах, прагнення до змін на краще. Маю на увазі справжню прогресивну молодь, а не молодиків і юнок, які нічим не займаються, або не цікавляться нічим, дальше від свого носа і лушпиння від сємок не видять?

ТД
Тарас Дмитрович

Не розумно дітей втягувути у незрозумілі їм( і не тільки) дуже дорослі міждержавні ігри.Господи, прости Їм, бо не розуміють, що творять.Пройде час і дорослі дяді будуть чесати їдно місто за то, що тепер вчиняють дурню. Згадайте Крути і Червене поле. Та і для чого ся суєта з піною, коли пожар у же потушений? Внесок студента у розбудову держави і її переорієнтацію на Європу- це добрі знання для застосування їх в майбутньому.

Читайте також