Ужгород побачив інтимну виставу "Монологи вагіни" (ФОТО)

38
5

Сенсаційна, комічна вистава, за однойменною п’єсою американської письменниці Ів Енцлер «Монологи вагіни», яку вже побачив Київ, Львів, Одеса та багато інших міст України, вперше була представлена глядачам у Закарпатському обласному драмтеатрі.

Режисер постановки італієць Джуліано ді Капуа, поставив п’єсу на вищому рівні. Він зізнається, що від Ужгорода у нього залишились приємні враження так як колись від Одеси та він завжди мріяв приїхати до України на лижах.

У виставі висвітленні аспекти жіночої фізіології, проблематика, з якою стикаються жінки у сучасному суспільстві: зґвалтування; насилля; погане ставлення від чоловіків. Та окрім цього, захват та теплі спогади, які залишились в пам’яті жінок. Сама п’єса побудована на основі більше двохсот інтерв’ю з жінками, тому акторки розповідали життєві історії перевтілюючись в інші образи.

І при цьому вони майстерно змінювали голос, акцент та поведінку. Музичний супровід допомагав глядачеві зрозуміти, які емоції переповнювали героїню, відео супровід доповнював його, не відволікаючи від сюжету а гра світла була підібрана дуже доречно.

Не рекомендується дітям перегляд вистави, через ненормативну лексику, яка іноді там вживається і досить великої кількості одкровень. Але, якщо у людини є певний досвід у статевому житті та вік не менше 18 років, то вона неодмінно оцінить цю п’єсу, усвідомивши всі тонкощі.

Джуліано ді Капуа: « те, що ви побачили на сцені, це вже 620 вистава. Був випадок в Києві, коли під час вистави, вимкнули світло. Не відомо,чи було це провокацією. Але, глядачі не розійшлись. Один чоловік з першого ряду ввімкнув ліхтар на своєму телефоні. Актори дограли до кінця, не дивлячись на незручності. Таке не від репетуєш.»

Дивіться також: Культурний квітень у Мукачеві: Концерти, виставки та фестивалі

Коментарі

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

У окремих європейських країнах вже гастролює вистава "Подихи зрашки" зрежисована кремлем у постановці місцевого корисливого непотребу.

Б
Букі

Се ужас шо ся творить

3
3333

Полное падение нравов как высказывался доктор Плейшнер

П
Пікачу

Фігня та вистава. Бо вся наша держава вже в вагині... Скоро в європі буде вистава про україну котра вагині...

П
правдоруб

напевно вже обшарпалася чи то "стерлася" на "0" українська культура, якщо ми знаходими надхнення від матерщини............

Читайте також