Ужгород попрощався із загиблими Героями Сергієм Готрою та Денисом Кофелем (ФОТО)

8
1

Поховали обох полеглих захисників 30 травня на Пагорбі Слави в обласному центрі.

В Ужгородській міськраді розповідають, що провести Героїв в останню дорогу прийшли багато ужгородців, рідні, друзі та побратими.


Сергію Готрі було 46 років, в Ужгороді він у 90-х роках навчався в училищі на автослюсара, створив сім’ю і дуже любив доньку, якій зараз 17, та сина, якому 15 років. Зі зброєю в руках відстоював незалежність України ще в 2014-2016 роках, потім служив за контрактом і зараз мобілізувався у перший же день повномасштабного вторгнення – 24 лютого. Загинув Сергій Йосипович 23 травня на Донеччині.


Ужгородцю Денису Кофелю минулої осені виповнилося 20 років. Він вчився у школі №6, після 9 класу – у Закарпатському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою, а потім у Львівській академії сухопутних військ ім. Гетьмана П. Сагайдачного, служив за контрактом у десантно-штурмових військах. Учителі, друзі відзначають, що Денис був відкритим, щирим, дружнім хлопцем, завжди вмів влучно пожартувати, завжди відстоював справедливість. Із 24 лютого перебував у найгарячіших точках, за визволення Бучі отримав орден "За мужність" ІІІ ступеня. Загинув 24 травня у населеному пункті Берестове Бахмутського району Донецької області.


Після відспівування, яке відслужили священники, траурна хода пройшла від площі Народної до Пагорба Слави, де воїнів поховали.

Вічна пам’ять та вічна Слава Героям!


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

*
*****

Вічна Слава нашим Героям!..

Читайте також