Ужгород посів друге місце за відвідуваністю матчів української Прем'єр-Ліги (ТАБЛИЦЯ)

10
1

На днях Грозний дав одне цікаве інтерв'ю,яке швидко перепостили донецькі медіа-ресурси.

Серед іншої мішури, на кшталт, "Говерла" - бідна команда, і крім Шуфричів команда нікому не потрібна, засвітилася одна цитата, яку можна трактувати як плювок на адресу тих людей, які підтримують закарпатську команду.

" Более того, она даже родным болельщикам не нужна, ведь трибуны "Авангарда" - пустые. Люди приходят только на грандов посмотреть. Так что это, такая любовь к футболу? Команда только Шуфричам нужна, больше никому."

Знаючи В'ячеслава Вікторовича як чудову, освідчену та культурну людину, важко повірити в те, що він так думає. Хоча, можливо, зіграв фактор емоційності.

Обурений такими словами блогер Олександр Сабадош вирішив зробити простий аналіз у Екселі - а чи реально в Ужгороді футбол нікому не потрібен?

За відправну точку по домашній відвідуваності першої частини чемпіонату УПЛ сезону 2013/2014 взяті дані даного ресурсу - , а за населення міст, які представляють УПЛ - українська версія Вікіпедії. І ось які цифри вийшли:

 Як бачимо, не все так печально.

Виходить, що "Говерла" за відсотком населення та середньою відвідуваністю стадіону - друга команда чемпіонату. 

"Так - справді, в Ужгороді більше ходять на грандів, ніж на "Таврію" чи Маріуполь, але хіба в інших містах " не футбольних грандах", ситуація інша?! Ну а якщо ще згадати, що квитки в Ужгороді далеко не найдешевші в Україні ( від 40 до 20 грн.), а середеня з/п пересічного ужгородця нижча пересічного ...ну хоча б запорожця, мені здається - Грозний таки погарячкував", - пише пан Олександр. 

Мукачево.net

Коментарі

В
вася

звичайно тупо вимагати великої відвідуваності від малої кількості людей. нарешті хтось додумався порівняти відвідуваність виходячи з кількості населення міст. амінь

Читайте також