Ужгород проти Пающих Трусов: громада самоорганізовується святкувати справжній день міста

12
1

На 27 вересня влада обласного центру запланувала вечірку над Ужем за участі гурту "Пающие трусы", яка має стати головний дійством офіційного відзначення 1120-річчя Ужгорода. Однак чимало ужгородців вирішили байкотувати цю подію та заходилися організувати власне свято - справжній день Ужгорода.

Як повідомляє путівник Varosh, усе почалося з обурення у мережі Facebook, яке переросло у конструктивну самоорганізацію громади. Число тих, хто підтримує альтернативного святкування Дня Ужгорода, яке запланували на 6 жовтня, росте з кожним днем. Є навіть гурти, які готові безкоштовно виступити на святі. Серед них - "Елегантно Зіпсовані", "In Submarine", "Elefunk Vibrations", "4исла".

У мережі з'явилася офіційна сторінка альтернативного святкування - uzhgorod.uaday.org. Більше того, ініціатори оголосили збір коштів на справжній день Ужгорода.

Головні організатори - Олександр Мерявчик, Вікторія Рижова, Сергій Пішковцій та Василь Чайкович - розказали журналістам як все починалося і що планується: Справжній День Ужгорода: об’єднання містян та відновлення традицій.

Коментарі

M
McMurphy

Як інтелігентно!!!

Читайте також