Ужгород та Мукачеве поділять майже 300 тисяч європейського гранту (ФОТО)

10
7

Про це повідомляє Йосип Галайда, директор берегівського підприємства «Водоканал Карпатвіз», учасник міжнародної науково-практичної конференції, яка проходила в рамках євроінтеграції на досвіді роботи водопровідно-каналізаційного господарства ЗАТ «Ніршийгвіз».

В своєму інтерв'ю пан Галайда повідомляє наступне:

"Слід сказати, що Ужгород та Мукачево це відчують, мабуть, першими відчують можливість для якісних змін у своїй роботі.  

Оскільки нещодавно вони разом з угорським партнером виграли європейський грант на 264 000 євро. Проект має назву «Розвиток захисту навколишнього середовища через оцінку стану існуючих систем очистки водопостачання та водовідведення».

За допомоги гранту з боку Євросоюзу ці підприємства та наявні  інженерні комунікації в Ужгороді та Мукачеві буде ретельно обстежено, підготовлено відповідну документацію для реконструкції мережі - аби у цих містах почало діяти цілодобове водопостачання. Адже нині у найбільших містах Закарпаття вода подається за графіком.

Також буде розроблено  комплекс заходів, які допоможуть залучити у сферу водозабезпечення інвесторів, аби у кінцевому рахунку значно покращити якість послуг та самої питної води.

Варто також відзначити, що до реалізації цього проекту йшли два роки, а почалося все з поїздки до Ніредьгази делегації міських голів Закарпаття на чолі з головою обласної ради Іваном Балогою".

Мукачево.net

Коментарі

М
Мукачівець

Поражаюся, як тільки таких імбіцилів як ти, 111, земля на собі тримає. Самий корисний для тебе подарунок на День народження, це по істині будуть презервативи. ))) Чому? Сам догадайся!!!

М
Мукачівець

"Дятел" - твоє прізвище за дружиною буде ))))

Н
Нептун

йой што ся любете хлопцi )))

1
111

Тебе ДЯТЛЕ!!!

М
Мукачівець

Вибачаюся, а "порядні люди щось роблять..." то ти кого мав на увазі?

М
Мукачівець

До 111 Тут ніхто не говорить що він це зробив. Але точно не твої РИГИ чортові!!! Хоча даю ... на копійки порубати - потягнуть одіяло на себе.

1
111

Та забулисьте добавити, що БАЛОГИ для цього нічого не зробили. Але щось украдуть то 100%. Не забудьте прокоментувати, бо і вам щось перепаде. Порядні люди щось роблять, а ви як у тому анегдоті "і сам не гам, і другому не дам". Учіться і учіть ФийсБалогу.

Читайте також