Ужгород у форматі 3D з'явився в мережі (ВІДЕО)

16
3

Сьогодні в Ужгороді відбулась презентація 3D-мапи міста. Таким обласний центр Закарпаття зможе побачити мільярд людей – користувачів сервісу Google – Google Earth.

Цілі вулиці і будинки Ужгорода перемістилися на екрани моніторів. Вже розроблено 300 моделей будівель обласного центру. З них близько 100 доступні в Інтернеті. Інші 200 з’являться згодом. На даний момент «готові» частина пл. Петефі, Пішохідний міст, Набережна Незалежності, центральні вулиці Волошина і Корзо, будівлі Кафедрального собору, університету і Облдержадміністрації, музей ім. Бокшая, Драмтеатр тощо. Віртуальний Ужгород розростатиметься. За словами його «творців», згодом ми побачимо і спальні райони. Далі команда відьметься за карту Закарпаття. 

 
Проект Silver Land покликаний допомогти представникам туристичного ринку гідно представити своє обличчя. 
«Прикрашати» будівлі не будуть. До прикладу, якщо вітрини кінотеатру «Ужгород» завішані синім полотном, а його вивіска понівечена – саме таким його побачить весь світ: «Справа в тім що технологія створення 3D моделей і їх інтеграція в мережу пов’язана з фотографуванням фактичних фасадів. Таких, якими вони є. Тож, виходить, що це своєрідний "камінець в город" тих, хто ці будівлі собі придбав і про них не дбає. Бійтеся, бо ми вже їх фотографуємо і викладаємо у мережу», - розповів журналістам PR – директор громадської організації Silver Land Олександр Мерявчик.

Коментарі

Ю
Юра

Мені дуже подобається така ініціатива для внесенння Ужгорода в 3Д формат. Але не погано було б, якби будинки були без рекламних вивісок магазинів. Благо В Фотошопі це зробити не проблема! ;) А так супер.

Ф
Федір

Нічого цікавого..... побачивши ролик, мене аж ніяк в Уж не потягнуло)))). На мій погляд, марна трата коштів.... Краще б вони свої вулиці прибрали, вот тоді б туристи здивувались)))

Г
гуцул

ПОВНА ХНЯ !!! НЕ УЖГОРОД А БОДЕТАУН ЯКИЇСЬ!!!! ТЕАТРАЛКА,КОРЗО, ВОЛОШИНА -ПУСТИНЯ. КО МАЛЮВАВ!!!-ГІЛТИК.

Читайте також